Ivan Tasovac
Alo!/ Dejan Briza
Ivan Tasovac

Alo!/ Dejan Briza

Ivan Tasovac, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Nažalost, tada se suočio s onom starom narodnom da nesreća nikad ne ide sama. Otkriven mu je i tumor na pršljenu. Na kraju je, srećom, iz sveg izašao kao pobednik, a kroz šta je sve prošao prethodna dva meseca prvi put posle nesreće i borbe za život progovorio je za medije.

Pročitajte još:

 

- Tog dana sam se povredio igrajući košarku i prebačen sam u Urgentni centar u ne baš novogodišnjem raspoloženju. Lekari su konstatovali da mi je pukao prvi pršljen i da su male šanse da najluđu noć provedem igrajući čoček. Već sutradan se pokazalo da je to tek bio početak medicinskog zapleta za mene i meni bliske ljude, pošto je na snimcima otkriven i veliki tumor na četvrtom pršljenu. Naredne nedelje su bile ispunjene raznoraznim pregledima i analizama kako bi se utvrdila priroda tumora. Sve u svemu da ne bih skliznuo u patetiku, imao sam vrhunsku negu, operisao me je tim sjajnih lekara koje je predvodio doktor Slaviša Zagorac. Tumor je odstranjen, sportska povreda sanirana i ja sam posle više od šest nedelja napustio bolnicu - priča Tasovac.

Ivan Tasovac

Dejan Briza

Ivan Tasovac, Foto: Dejan Briza

Kako kaže, vreme je da odustane od košarke.

- Polako počinjem da verujem da je za muškarce u određenim godinama bolje da se posvete manje ekstremnim sportoima kao što su štrikanje, heklanje i šah.