Tamarin profesor: Ona je sponzoruša!

Kurir | vesti 2016-07-24 23:45:21 2016-07-24 23:45:21

Bura koju je u srpskoj javnosti izazvala Tamara Marinković, bivša učenica Saobraćajno - tehničke škole u Zemunu, knjigom "Trofeji", u kojoj je opisala seksualne veze učenice s profesorima, i dalje se ne stišava. Njen profesor fizičkog vaspitanja Miroslav Blanuša opisao je koliko je ona bila problematična u školi.

Instagram / tasa_trofeji

On kaže da Tamara ima psihičkih problema i da je spopadala profesore u školi, upadala im u kabinete i zaustavljala ih na hodniku i govorila im da je zaljubljena u njih.

- Oblačila se provokativno, dekolte, uske i kratke majice, napadno se šminkala, ma mobingovala je ljude! Svi su se žalili na nju. Prvi bih prijavio kolege da su bili sa njom! Ma odveo bih ih u policiju direktno, ali to nije istina. Nastavnici imaju traume od nje. Roman je samo plod Tamarinih želja i problema koje ima - priča profesor Blanuša.

Ovaj profesor je u njenom romanu odbio da bude sa njom i odveo je kod psihologa.

Blanuša otkriva da se Tamara i njemu udvarala, a da je on pokušavao da joj pomogne da se poboljša i da joj je bio kao roditelj. To što ju je odveo kod psihologa nije urodilo plodom.

 

- Tamara je dete razvedenih roditelja, zapuštenog vaspitanja i obrazovanja. Lutala je kro život, tražila svoj put, imala problematično društvo. Znao sam za njene veze van škole i sve su bile problematične. Posle završetka srednje škole nije ništa upisala, već se zabavljala sa sponzorima kojima može da bude unuka. Sram je bilo za sve što je uradila s ovom knjgom. Saobraćajna škola je za ponos, a ona me je strašno razočarala - napomenuo je profesor.

Expand player
Pogledajte više