ALAL VERA Taksista u Kragujevcu zaustavio auto nasred pešačkog, vozači ga PSOVALI, ali on im je jednim gestom šmekerski ZAPUŠIO USTA

Bravo, majstore!

Kragujevac
Kragujevac, Foto: Shutterstock

Na putu do radnog mesta, Kragujevčanka Dragana Miletić razbila je jednu svoju predrasudu o taksistima, napisala redove koji slede, a one koji su ih pročitali naterala duboko da se zamisle. Na više tema.

SVI SRBI U OPASNOSTI Porodica iz Beograda otišla na letovanje u Grčku, tamo su shvatili da su u GADNOM SOSU i očajni se vratili kući

"Krenem jutros na posao, na semaforu kod bolnice, haos. Pomislim, opet sudar, ništa neobično i opet taksi, sasvim logično.

Zapravo, pažnju mi skrene mladić koji izlazi iz auta i viče

- Daj bre, majmune, skloni auto, šta glumiš tu?!

I onda tek ukapiram da je taksista, čovek koga poznajem još dok je bio dečačić, zaustavio vozilo tačno nasred raskrsnice, izašao iz auta i pomaže dedi da pređe ulicu.

SUTRA JE PETROVDAN Srbi, JEDNU VOĆKU nikako nemojte seći nožem, a evo šta treba uraditi u zoru za duše UMRLIH

Taj semafor kod bolnice je sa bočne strane izuzetno kratak, čak i ja tu jedva pretrčim da bih prešla ulicu. Deda je krenuo sa dva štapa da mili i na pola puta su ga opkolila vozila kojima se otvorio semafor. Svi su počeli da trube, jer žure i gde je sad pošao deda i što puštaju dedu samog da lunja po ulici sa dva štapa i svi žurimo na posao i šta sad, da sam udario dedu, da robijam kao za čoveka.

STRAHOTA Snežu iz Bele Crkve MUČKI PREBILI na svadbi bratanca, ali njenim mukama nije kraj! Sad joj rade JOŠ NEŠTO GORE!

A deda se ukopao i sada već ne zna na koju stranu treba da ide. Samo jedan čovek je zaustavio saobraćaj i sasvim strpljivo i polako, sa puno poštovanja, preveo dedu na željenu stranu.

Šta mislite, hoćemo li i mi ikada ostariti? Ili se plašimo da razmišljamo o tome?"

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: zloca
  11/07/2018 - 19:48
  Bravooo,bravooo,bravooo,covece jos postoje ljudi. A ovi sto su kao zurili i trubili,SRAM VAS BILO. Mozda ce i vasim roditeljima biti potrebna pomoc.
 • Korisnik: Ljilja
  11/07/2018 - 18:11
  Bravo, za COVEKA! Kako je tuzno sto smo dosli u situaciju da pozitivno komentarisemo za nekada normalno ponasanje! Verujte svi cemo jednom da ostarimo!
 • Korisnik: POZDRAV
  11/07/2018 - 17:23
  Pozdrav i Repsekt za Zafu # Taksi Kragujevac
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi