Milica se sažalila na takmičare
Printscreen: Youtube
Milica se sažalila na takmičare

Printscreen: Youtube

Milica se sažalila na takmičare, Foto: Printscreen: Youtube

Pročitajte još:

 

U svojoj finalnoj poteri dali su 16 tačnih odgovora, što nije bio težak zadatak za Milicu Jokanović, koja je lako dostigla taj skor. Dvaput su je vraćali, ali se tragačica britkog uma nije dala, te je brzo dostigla potreban broj tačnih odgovora.

Kada je pobedila i time odnela mogućnost da četvoro ljudi osvoji 710.000 dinara, htela je da pokaže da joj je baš žao, pa je prokomentarisala:

- Jao, jadni ljudi.

 

Jovan Memedović, voditelj, se iznenadio što je tako rekla, pa joj je odgovorio:

- Zašto jadni? Oni nisu doneli nešto, pa to izgubili. Oni su krenuli da osvajaju nešto... - rekao je Memedović i nastavio da ćaska sa takmičarima kojima je za dlaku izmakal nagrada.

Preporučujemo i ovo:

 

Milica više nije komentarisala ništa do kraja emisije.

Veliki broj gledalaca komentarisao je da je Memedović baš "odbrusio" Milici. Kako vama to izgleda? Pogledajte video ispod, pa nam mišljenje napišite u komentaru:

 

Komentari (3)

Aca

05.03.2019 21:10

Gledao sam emisiju i mislim da je voditelj najveci krivac Pitanja za takmicare je citao duplo sporije nego pitanja za izazivaca.... Tako da me je to abas iznenadilo

Ljubiša

06.03.2019 10:41

Neravnopravna borba.

CIKA PERA

06.03.2019 11:56

Po meni Milica nije nista lose rekla, bilo joj je zao takmicara. Memedovic po meni ignorise Milicu kad ima neki komentar, obicno 2-3 puta u toku svake emisije. sto nije slucaj Milinkovicem idr.