DOKTORI POZIVAJU! Sutra u periodu od 8.00 do 16.00 sati idite u Klinički centar! Ne treba vam ni novac ni zdravstvena knjižica!

Stariji građani i hronični bolesnici bi morali obavezno da odu.

Bolnica
Bolnica, Foto: Tanjug/Dušan Aničić

U Kliničkom centru Srbije (KCS) u Beogradu u nedelju, 26. maja, u periodu od 8.00 do 16.00, građani će biti u prilici da, u okviru akcije Ministarstva zdravlja, bez zakazivanja i bez zdravstvene knjižice obave preventivne preglede i provere svoje zdravlje.

DANAS JE DAN MLADOSTI! Nekada ga je slavila cela Jugoslavija, a priča o njegovoj proslavi krije najveći APSURD u Titovom životu!

U zgradi Poliklinike (Višegradska 26) građani će moći da urade ultrazvučni pregled abdomena i provere hormone štitaste žlezde, a u ambulantama Klinike za očne bolesti (Pasterova 2) obave i oftalmološki pregled.

Bolnica
Bolnica, Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Analizu hormona štitaste žlezde građani će u Centralnoj laboratoriji Centra za medicinsku biohemiju KCS moći da urade do 11 časova, a rezultati će moći da se preuzmu istog dana u periodu od 13 do 15 časova, ili narednih dana.

ŠTA SE OVO DESILO VEČERAS NA LOTOU?! Neverovatna stvar! Za nedelju dana, tri puta na izvlačenju! Građani Srbije u čudu!

 

"KCS je i ovoga puta učinio sve da građani efikasno i brzo obave kontrolne preglede. Biće angažovano više od 70 zdravstvenih radnika, a pregledi će se obavljati u 13 ambulanti. Stoga ovim putem pozivamo sve građane da sutra od 8 do 16 časova posete KCS ili neku drugu zdravstvenu ustanovu i učine nešto važno za svoje zdravlje", kaže se u saopštenju KSC-a.

Ministarstvo zdravlja Srbije pokrenulo je akciju preventivnih pregleda u cilju promocije prevencije kao najbolje mere za očuvanje zdravlja.

"MISLIMO DA NAM JE ĆERKA ŽIVA, UDATA I IMA SVOJU DECU" Ljubomiru i Sunčici su rekli da im je dete umrlo 1986. a onda su počeli da kopaju dublje i došli do uznemirujućih saznanja!

U prethodnih trinaest dana akcije preventivnih pregleda, blizu 270.000 građana Srbije obavilo je preglede, a od tog broja više hiljada njih upućeno je na dalju dijagnostiku.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi