Ada Ciganlija
Dejan Briza, ALO

 

Ada Ciganlija

Dejan Briza, ALO

Ada Ciganlija, Foto: Dejan Briza, ALO

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, posle podne i uveče u pojačanju. Minimalna temperatura od 15 do 22 stepena, a maksimalna dnevna od 32 do 36. U Beogradu sunčano i tropski toplo. U toku večeri i noći očekuje se osveženje i povećanje oblačnosti. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, posle podne i uveče u pojačanju. Minimalna temperatura 22 stepena, maksimalna dnevna 34.

Berba, berači, malina, trešnja, jagoda

RINA

 

 

U Srbiji u petak svežije u odnosu na prethodne dane, ali i dalje toplo i u većini predela sunčano. Samo ponegde se očekuje nešto više oblačnosti, a na zapadu Srbije i u brdsko-planinsikim predelima i ređa pojava pljuskova sa grmljavinom.

Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 26 do 30 stepeni. Za vikend sunčano i umereno toplo, u većini predela uz sveža i prijatna jutra. Maksimalna temperatura u subotu od 25 do 28 stepeni, a u nedelju od 27 do 31 stepen. U ponedeljak sunčano i tropski toplo. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 35.

Meso

Alo!/Vladimir Marković

 

U Beogradu u petak svežije u odnosu na prethodne dane, ali i dalje toplo i sunčano. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 28 stepeni. Za vikend sunčano i umereno toplo, uz prijatna jutra. Maksimalna temperatura u subotu do 26, a u nedelju do 29 stepeni. U ponedeljak sunčano i tropski toplo. Maksimalna temperatura biće oko 35°C.

PROČITAJTE JOŠ: