ODRŽAN IZBOR ZA MIS AKVAPARKA JAGODINA! Stručni žiri proglasio pobednicu, a svi su gledali u dve Milice i Jovanu! Pogledajte defile razgolićenih lepotica! (FOTO)

Milica Jevtić iz Smedereva je mis Akvaparka u Jagodini za 2019. godinu, prva pratilja je Jovana Marković iz Jagodine, a druga pratilja je Milica Sokolović iz Niša.

Milica Jevtić
Milica Jevtić, Foto: Tanjug/Dušan Aničić

* Izbor za Mis Akvaparka održan u Jagodini

* Pobedila Milica Jevtić 

* Žiri imao pune ruke posla

Žiri je imao pune ruke posla, jer je na pistu kraj Olimpjskog bazena u Akvaparku, izašlo 29 devojaka iz Beograda, Niša, Kraljeva, Kragujevca, Jagodine, Chuprije, Kruševca, Aleksinca, Leskovca, Svilajnca, Paraćina, Novog Sada, Vršca i još nekoliko gradova Srbije.

 

Milica Jevtić
Milica Jevtić, Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Reč je o tradicionalnom takmičenju, koje je održano sinoć u organizaciji Jagodinskog sportskog saveza u čijem je sastavu Akvapark, pod pokroviteljstvom Skupštine grada.

DA LI STE SPREMNI ZA ONO ŠTO SLEDI? Preko dana pakao, uveče stiže sve od čega dugo strahujemo! Ovo su krajevi Srbije koje će nevreme prvo pogoditi

Milica Jevtić
Milica Jevtić, Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Glasala je i publika, a izabrane su i mis fotogeničnosti, mis šarma, mis osmeha, mis body... izbor je pratilo nekoliko stotina Jagodinaca i njihovih gostiju, turista.

ŠOKANTNA IZJAVA POPA PRAVOSLAVNE CRKVE! Objasnio kako nastaju homoseksualci, a sve ima veze sa trudnim ženama koje vole analni seks! (SKANDALOZAN VIDEO)

Milica Jevtić
Milica Jevtić, Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Osim novčanih nagrada i plaketa, deset najlepših devojaka sa ovog takmičenja nagrađeno je letovanjem u Grčkoj, a dobile su i brojne druge nagrade sponzora takmičenja.

 BONUS VIDEO:

 

 • Korisnik: ja
  28/07/2019 - 12:29
  zar nisu imali lepse ako su im ove mis kakve li su tek te ostale
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi