Beograd, saobraćaj, Brankov most, prevoz
Alo!/Rajko Ristić
Beograd, saobraćaj, Brankov most, prevoz

Alo!/Rajko Ristić

 Foto: Alo!/Rajko Ristić

Dokle može da ide ljudska nekultura i nepoštovanje bontona slikovito je objasnio vidno izrevoltiran Beograđanin D. N. i to ni manje ni više nego – svojim statusom na Fejsbuku.

Sve je počelo tako što je jedna devojka u koloni automobila istresla pepeljaru kroz prozor, a onda je on uradio nešto što bi verovatno malo ko danas. Prenosimo vam u celosti status ovog Beograđanina.

Pročitajte još:

 

“Dragi dnevniče, opet te pišem:

Jutros oko petnaest minuta do 8, vozim decu, relacija: obdanište-škola, a u ulici Vojvode Šupljikca tamo dole bliže Bulevaru, stoji desetak automobila na semaforu. Ispred mene pežo-neki crveni. Ruka iz pežoa kroz prozor trese pepeljaru na ulicu. Povučem ručnu, deca ćute. U sekundi shvatim da je glupo da skupljam pikavce po ulici i uzmem svoju pepeljaru iz kola i krenem ka pežou.

 

Još uvek srećom crveno na semaforu. U kolima ženska. Jbg, stoka je stoka ma kog pola bila. Kucnem joj na prozor, ona spusti, ja joj sručim onu moju prepunu pepeljaru u krilo i kažem: “Ispalo vam je nešto na ulicu!” Zeleno se upali, ode žena levo u bulevar, pa desno kod Studentskog doma, ja nastavio pravo ka Tašu…

Dok sam se vraćao u auto, rekao sam: “Izvinite, deco.”Gledaju me sa osmehom. Znaju oni da je njihov otac nešto pametno uradio”.

Komentari (3)

nada

03.11.2018 14:25

BRAVO MAJSTORE - SVE POHVALE !!!!!!!!!

Mira

03.11.2018 14:33

Svaka cast. Pozdravljam postupak. Ali , uvek ima ali . I Tebi treba lekcija. Ne pusi se u prisustvu dece, mislim na pepeljaru u Tvojim kolima. Gde je jedno jedino dete, svoje , tudje , u svom autu, svojoj kuci , bilo gde, nema pusenja. Ne zbog zakona . Mislim da razume onaj ko je ovo ispricao, pa savetujem da razmisli.

boba

03.11.2018 15:03

Miro!u svakim kolima ima pepeljara on je uzeo samo pepeljaru i kupio njene cikove.Ne znaci da je on pusio pred decom.