Stoja Škobo
Printscreen
Stoja Škobo

Printscreen

Stoja Škobo, Foto: Printscreen

Loši komšijski odnosi, zajedničko dvorište i u njemu veliki pas doprineli su tragikomičnoj situaciji koja već dugo traje i ne nazire joj se kraj, ni rešenje.

Pročitajte još:

- Ne mogu da uđem od psa na vrata, pa je jedini način da uđem preko balkona. Pokušala sam da mu dam hranu, čak sam počela da kupujem kosti. Dok jede neće da napadne, ali čim prestane, nasrće - zabrinuto je rekla Stoja.

Kompromisa sa komšijama nema, nisu pokazali razumevanje kada je Stoja predložila da psa vežu kada ona treba da uđe u kuću.

Zapucalo se na Kosovu! Policija na nogama, traga se za jednim čovekom!

AUTOR: Indeksonline/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 11.09.2019. 17:26 - 11.09.2019. 18:21 U pucnjavi koja se danas u podne iz vatrenog oružja dogodila u Prištini povređena je jedna osoba, prenosi Indeksonline. Kosovska policija, Foto: AP/Bojan Slavković Portparolka kosovske policije Fljora Ahmeti potvrdila je da je policija u podne intervenisala zbog pucnjave koja se dogodila u Prištini, da je ranjena jedna osoba koja je odmah prebačena na dalju hospitalizaciju.

Iz tog razloga, ona je prijavila "slučaj" opštini, kao i Komunalnoj miliciji, ali bezuspešno, prenosi TV Prva.

Naime, na snimcima koje su iz opštine zabeležili nema psa, pa samim tim nema ni slučaja. Za sada se ne zna kada će se Stojina situacija razrešiti. Do tada, nastaviće da ulazi u svoju kuću kao i u protekle četiri godine, alternativnim putem, preko balkona.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!