Sneg
Alo!/Masanori Jošida
Sneg

Alo!/Masanori Jošida

Sneg, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Danas će biti pretežno sunčano, samo će u Negotinskoj Krajini biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i jak, a u Južnom Banatu i Donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Pročitajte još:

 

Meteorolog kompanije "Weather2Umbrella" Đorđe Đurić kaže da se još samo danas zadržava prolećno vreme.

- Temperatura će biti oko 20 stepeni, a onda u toku noći sa severa sledi prodor oslabljenog hladnog fronta koji će doneti prolazno naoblačenje, tako da nas već sutra očekuje svežije vreme. Neće više biti toliko toplo, biće 15, 16 stepeni, na severu će biti suvo, tek koja kap kiše može pasti u južnim i centralnim predelima - priča Đurić.

 

On navodi da če se od četvrtka do kraja sedmice zadržati suvo reme, ali uz postepeni pad temperature.

- Za vikend će biti oko deset stepeni, a vreme će biti jesenje. Od sledeće sedmice biće dosta hladnije, imaćemo jutarnje minuse, a maksimalna temperatura biće oko pet stepeni.

 

Komentari (2)

Sasa

13.11.2018 09:11

Evo napokon da i taj Dunav zaledi,bice gorivo 200 dinara

Сараџогла

13.11.2018 12:26

Ми постарији који деценијама пратимо ,,предвиђања,, временске прогнозе обично кажемо ... МЕТЕРЕОЛОЗИ КАО МЕТЕРЕОЛОЗИ!Имају супер посао!Никада не знају шта ће бити ових дана а може бити и раније!Каже се ... До краја недеље биће хладно са температуром ПЛУС ПЕТ ИСПОД НУЛЕ!