Kafić Beograd Jesen
Rajko Ristić
Kafić Beograd Jesen

Rajko Ristić

Kafić Beograd Jesen, Foto: Rajko Ristić

Poznati biznismen i političar Bogoljub Karić emotivnim postom na Fejsbuku čestitao je svim damama Dan žena.

Pročitajte još:

Njegov post prenosimo u celosti:

Dragi moji,

Danas je veliki dan i veliki praznik - 8. mart - Dan žena!

U nekim zemljama to je državni praznik i neradni je dan. Pojedinim zemljama žene i danas demonstriraju, tražeći svoja prava, a u nekim državama - to je sasvim uobičajen dan.

Moj stav već znate: Želim da ženama svaki dan bude praznik, da im svaki dan bude 8. mart. Žene treba svakog dana, a ne samo na ovaj praznik, da čuvamo, poštujemo i volimo.

Svim našim ženama, bakama, majkama, sestrama, ćerkama... treba da budemo zahvalni zato što brinu o nama, ispraćaju nas i dočekuju, vesele, vole i poštuju, čine da naš dom bude toplo i prijatno mesto. One su te koje nam nesebično poklanjaju svoje vreme, daju svoju ljubav, rade sve kućne poslove, koje možda mnogi od nas i ne primećuju.

Možda neko ne razmišlja kao ja, ali svi se slažemo da bez žena ovaj svet ne bi postojao, da su one te koje ulepšavaju ovu planetu i obnavljaju život na njoj!

"Žena je sa nama kada se rađamo,
Žena je sa nama u našem poslednjem času,
Žena je naše znamenje kada se borimo,
Žena je radost kada otvorimo oči".

U ženi tražimo i uvek nalazimo sve: i nadahnuće i utehu. Žena — izvor našeg sopstvenog života i njen nastavak kroz decu.

Živele nam drage dame, da vam Bog da zdravlja , da vas večno grlimo, ljubimo, volimo, i činimo sve- kako bi vam život bio lakši i lepši!!!

Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić

Iako je poznat po dugogodišnjem braku sa Milankom Karić, nežnosti prema svojoj majci i trima ćerkama, mnogi su se iznenadili da je jedan biznismen, patrijahalno vaspitan, ozbiljne spoljašnjosti, ipak nešto manje stroge otkad nema brkova, ovako toplim rečima pozdravio dame.