POKLON IZ BANJA LUKE ZA PRVU DAMU AMERIKE Ovo je jedini Srbin koji ima broj telefona Melanije Tramp

Marinko Umičević, direktor obućarske radnje "Bema" iz Banja Luke, jedini je Srbin na planeti koji ima telefon i mejl prve dame Amerike Melanije Tramp, sa kojom se često čuje i Skajpom

Marinko i Melanija
Marinko i Melanija, Foto: Ilustracija

Planetarno poznat 

Umičević je postao planetarno poznat kada je pre 4 godine u toku kampanje za predsednika Amerike u ovoj fabrici napravio specijalne štikle i poslao ih Melaniji Tramp u znak podrške kada ju je Hilari Klinton napala zbog golišavih slika. Kad je Melanija dobila specijalne štikle javila se Marinku Uzmičeviću i pozvala ga na inauguraciju Trampa.

Marinko
Marinko, Foto: Alo!

Nije dobio vizu 

Umičević nije otišao jer mu stara američka administracija nije dala vizu iako je imao mesto u prvom redu na balu. Marinko Umičević je u kontaktu je sa Melanijom, a kao stalni čitalac našeg lista, za Alo je je specijalno rekao da za Melaniju priprema novo iznenađenje.

- Pošto stalno čitam "Alo" odličio sam da ovaj list prvi objavi, i slikom pokaže unikatne bijele papuče koje sam specijalno uradio sa tradicionalnim zmijanskim vezom sa zlatnim ukrasima. Bijele papuče joj šaljem sa željom da ostane i dalje u Bijeloj kući, jer uskoro počinje kampanja za predsjednika Amerike. Ja sam i prošli put, a i sada šaljem poruku Srbima da tamo podrže Trampa, da pobijedi na izborima i ponovi mandat. Papuče su bijele jer je bijelo simbol mira.

cipele
cipele, Foto: Alo!

- Bijela kuća je Melanijin dom. Melanija je iz Slovenije, mlada lijepa žena i preko nje hoću da skrenem pažnju na naše prostore i da se svi okrenemo budućnosti. Papuče su broj 39. Već je vidim kako u njima izlazi iz kupatila i seta po Bijeloj kući. Uz papuče planiram da pošaljem ogledalce i krajisku šljivovicu. Trampu ne šaljem papuče, da ne razumije pogrešno da je papučar. Ja mu želim pobjedu i podržaću ga kao i na prošlim izborima - rekao je za Alo Marinko Umičević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi