Petra Đorđević
Budi Human
Petra Đorđević

Budi Human

Petra Đorđević, Foto: Budi Human

Trogodišnja Petra Đorđević je srećno, radoznalo, a sada i veoma hrabro dete. Rasla je zdrava, razvijala se normalno, do maja 2019. godine. Od maja počinje da povraća svakog dana, plače i ne oseća se dobro.

Za braunile misli da su igračke, a kada je zasvrbe ožiljci na telu mama Katarina i tata Radovan joj kažu da je ujeo komarac!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 01.10.2019. 17:57 Helena Gavran ima samo četiri godine, lice anđela i opaki tumor na mozgu. Maligni. Helena Gavran, Foto: Alo.rs * Helena Gavran ima 4 godine i tumor na mozgu * Hitno joj je potrebna pomoć za dalje lečenje * Za lečenje u Parizu joj je potrebno 545.000 evra Umesto da provodi svoje dane igrajući se sa drugom decom, ova malena "šargarepica" leži u bolnici.

Po nalogu oftalmologa, Petri je urađen skener glave i tog 5. jula 2019. godine dijagnostifikovan joj je tumor na mozgu. Usledila je hitna višečasovna operacija na Klinici za neurohirurgiju KCS. Petra se oporavljala u bolnici još dvadesetak dana. Histopatološka analiza je utvrdila da se radi o veoma retkoj vrsti malignog tumora - Plexus choroidei cancer, gradus 3.

Posle konsultacije sa francuskim lekarima i dodatnim analizama koje su uradili u Parizu, saznajemo da Petra ima retku mutaciju gena koja je dovela do stvaranja tumora. Zbog toga se Petri ne preporučuje lečenje standardnim protokolima, već individualnom terapijom bez zračenja.

Usled hitnosti, dve hemioterapije je primila u Beogradu na Institutu za onkologiju RS.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Da bi se izlečila Petrina primarna maligna bolest, sa što manjim posledicama po njen dalji razvoj i odrastanje, Petri je neophodna novčana pomoć radi nastavka individualne terapije u Francuskoj.

Neophodno je prikuputi još 160.000 evra, kako bi Petra otišla na lečenje u Pariz.

Žiro-računi:

Petra Đorđević računi kod KOMERCIJALNE BANKE Dinarski račun: 205-9011007806382-90 Devizni račun: 90-310-26923943 Svrha ulate: Pomoć za Petru Đorđević

Instrukcije za uplate iz inostranstva: INSTRUCTION FOR PAYMENT ORDERS IN FAVOR OF NATURAL PERSON IN EUR Intermediary Bank / Correspondent Bank SWIFT-BIC: DEUTDEFF Name: DEUTSCHE BANK AG City, Country: FRANKFURT AM MAIN, GERMANY Account with institution / Beneficiary s Bank SWIFT – BIC: KOBBRSBG Name: KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD Street: Svetog Save 14 City, Country: 11000 Belgrade, Republic of Serbia Beneficiary IBAN / Account Number: RS35205903102692394312 Name: PETRA ĐORĐEVIĆ Street: MATICE SRPSKE 24/11 City, Country: Beograd – Mirijevo, REPUBLIC OF SERBIJA Svrha ulate: Pomoć za Petru Djordjevic

Petri možete pomoći i preko Humanitarne fondacije "Budi human - Aleksandar Šapić" tako što ćete ukucati 700 i poslati na broj 3030.

BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ