BUGARSKI NOVINAR U HISTERIJI ZBOG RUSKOG S-400 Srbija želi da kupi balističke rakete dometa 800 km! Beograd bi da kontroliše Zagreb i ceo Balkan!

Neverovatne tvrdnje

Balističke rakete, Šumadija, raketni sistem
Balističke rakete, Šumadija, raketni sistem, Foto: Alo.rs/A.M.

 

Na Balkanu nema takvog konflikta zbog kojeg bi Srbiji bio potreban sistem S-400, izjavio je bugarski novinar Nikolaj Kristev.

MOĆNI, NEDODIRLJIVI I JAKI Kako bi izgledalo kad bi Srbija kupila S-400! Ovo su zone otkrivanja i uništenja ciljeva! Zbog ovoga su Hrvati i Bugari digli veliku prašinu!

„Video sam takvo oružje u Siriji, na ruskoj bazi, ali tamo je rat. Čini mi se malo neobjašnjiva činjenica da se na Balkanu, gde su konflikti, kako nam se čini, prevaziđeni, pojavljuje takav tip naoružanja. Verovatno je to nastavak drugog talasa modernizacije vojske u Srbiji, koja je počela sa željom da se kupe rakete srednjeg dometa, oko 800 kilometara. Zašto 800 kilometara? Jer na takvom rastojanju se nalaze Zagreb i druge balkanske prestonice, u kojima odnosi prema Srbima nisu baš dobri“, rekao je on u programu televizije „Evropa“.

 

„Beograd po pitanju kupovine takvog naoružanja ne može sebi dozvoliti to što može Ankara“, smatra Kristev.

BUGARI PRETRNULI OD STRAHA Pojurili brže bolje da upozore NATO! Treba zabraniti transport S-400 do Srbije! (VIDEO)

„Turska je u poslednjem času odložila ili u najmanju ruku na neko vreme obustavila drugu fazu isporuke S-400 na svojoj teritoriji, kako bi naterali Moskvu da pristane na zajedničku proizvodnju tehnologija po kojima se pravi S-400. U Srbiji to nećete videti. Srbija bi možda i htela, ali ona, kao prvo, nema za to finansijske resurse, a kao drugo, nema smelosti koju ima tursko rukovodstvo da kaže Putinu: ’Želim da radimo zajedno na tehnološkom razvoju i imamo mogućnost da zajedno proizvodimo S-400‘“, izjavio je Kristev.
Podsetimo — u Turskoj nije bilo zvaničnih saopštenja da je obustavljena isporuka S-400.

"BIĆETE U DOMETU SRPSKIH RAKETA" Dva Antonova ušla su u vazdušni prostor Bugarske, u Sofiji je počeo da gori crveni alarm!

SRBIN KOG SE PLAŠI NATO PAKT Oborio ponos američke avijacije F-16, a sad je komandovao sa S-400!

S-400 ZA TRI SATA U BEOGRADU! Putin razvio detaljan plan za odbranu Srbije! Najmoćniji raketni sistem na svetu poslat sa jednim ciljem!

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi