PO UZORU NA RUSIJU! Srbija uvodi NOVI ZAKON?! Svi sa primanjima manjim od 100.000 po domaćinstvu moći će da odahnu!

Predlog narodnog poslanika i predsednika POKS-a Žike Gojkovića.

Uprava
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

* POKS izneo svoj predlog

* Novi zakon mnogima bi doneo velike olakšice

* Građanima sa nižim primanjima bilo bi rešeno egzistencijalno pitanje

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) će predložiti izmenu zakona u Narodnoj skupštini, po uzoru na tzv. Putinov zakon u Rusiji, kojim će se zabraniti naplata dugova za komunalije, socijalno ugroženima građanima, preko sudskih izvršitelja.

- Izvršiteljima ćemo zakonom zabraniti da dugove naplaćuju preko nekretnine koja je jedino prebivalište za dužnika i njegovu porodicu. Dodatno tražimo i da im se zabrani da izvršavaju naplatu dugova od građana koji imaju primanja manja od 50 hiljada dinara, odnosno 100 hiljada mesečno kumulativno kao domaćinstvo. Građanima se mora pružiti šansa da svoje dugove vrate na vreme i bez previsokih kamata koje im često ugrožavaju samu egzistenciju - poručio je narodni poslanik i predsednik POKS Žika Gojković.

 

POKS se zalaže za uvođenje ekonomskog sistema po uzoru na onaj iz vremena Kraljevine Srbije, kada su svi poreski obveznici, na čelu sa srpskim kraljem, bili tretirani jednako i kada je država svakom građaninu davala šansu da po fer uslovima otplati svoje dugove pošteno i u skladu sa mogućnostima.

Žika Gojković
Žika Gojković, Foto: POKS

BRATISLAV JUGOVIĆ Predlog Obradovića da se formira prelazna vlada ima smisla koliko i da se Demokratska stranka izjednači sa ljotićevskom politikom!

U STILU PRAVOG PODVIŽNIKA Uoči obeležavanja "Oluje", vladika Grigorije letuje u Dubrovniku! Skinuo mantiju, obukao košulju, stavio naočare - NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

ZNATE JE KAO ŽENU POLITIČARA KOJI JE OD NJE STARIJI 36 GODINE Sa 4 godine sam bila u izbegličkoj koloni, i dalje sanjam kako mi iz ruku otimaju Srećka!

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Dragan
  06/08/2019 - 08:51
  U normalnom svetu vlasnik nekretnine nikako ne moze da bude socijalni slucaj
  • bogi @Dragan
   07/08/2019 - 00:07
   Unormalnom svetu vlast nije /kao Miloševićeva/rasprodavala sirotinji dobijene stanove od države za tepsiju ribe.<<svi novopečeni vlasnici stanova MORAJU da plaćaju dažbine kao sav normalan svet.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi