Srbija Novu godinu dočekala na trgovima i u restoranima

Alo! | vesti 2017-12-31 22:56:34 2017-12-31 22:56:34

Građani Srbije dočekali su 2018. godinu na trgovima, u ugostiteljskim objektima i u svojim domovima.

Tanjug/Dušan Aničić

Građani Srbije sa najlepšim željama dočekali su Novu godinu. Mnogi su okupljeni na gradskim trgovima, ima i onih koji su Novu godinu dočekali po klubovima i restoranima, a jedan deo građana je odlučio da najluđu noć provede kod kuće.

Novosađani koji su odlučili da izađu napolje uživali su u bogatom programu. U Novom Sadu bio je organizovan doček na četiri lokacije sa raznovrsnim programom, a najviše posetilaca bilo je na Trgu slobode gde su nastupili Darko Rundek, "Plavi orkestar", bend S.A.R.S. 

Nekoliko desetina hiljada gostiju iz inostranstva i Novosađana dočekalo je 2018. godinu uz spektakularni audio - vizelni spektakl koji je pratio višeminutni vatromet sa vrha Gradske kuće. Nekoliko minuta uoči ponoći "Plavi orkestar" je odsvirao svoje hitove kao što su "Lovac i košuta", "Sava tiho teče" i "Kaja", a nakon odbrojavanja i ispraćanja 2017. godine, frontmen "Plavog orkestra" Saša Lošić Loša poželeo je svima sreću i zdravlje u Novoj godini.

Atmosfera je dostigla vrhunac tokom izvođenja pesama "Suada" i "Odlazim", a Novosadjani su horski ispratili gotovo sve ostale hitove poznatog benda.

Dobar provod je i u Nišu gde je na Trgu kralja Milana građane zabavljala grupa "Van Gog" u pratnji trubačkog orkestra. 

Piloti i Kiki Lesendrić su građane Jagodine uvesli u Novu godinu, dok su u Ćupriji uživali uz trubače Dejana Petrovića i Big benda.

Veselo je i u Pirotu gde je nastupila grupa "Galija".

Expand player
Pogledajte više