Mobilni ženski toalet prikazan na lutki
Privatna arhiva / Halo oglasi
Mobilni ženski toalet prikazan na lutki

Privatna arhiva / Halo oglasi

Mobilni ženski toalet prikazan na lutki, Foto: Privatna arhiva / Halo oglasi

Pročitajte još:

Ovo su samo neki od oglasa koji pokazuju da je u Srbiji u današnje vreme moguće naći i kupiti bukvalno sve, što se kaže - od igle do lokomotive.

Tako pratioci na Instagramu nisu više nedostižni svim onim blogerkama, vlogerkama ili nekim drugim influenserkama u pokušaju, kojima je stalo da se pohvale velikim brojem pratilaca na toj društvenoj mreži. Dovoljno je, za početak, da spreme 33 evra i pozovu one koji znaju kako, a broj onih koji će ih zapratiti nagomilaće se tokom noći.

Magični prsten za mršavljenje

Privatna arhiva/ Halo oglasi

Magični prsten za mršavljenje, Foto: Privatna arhiva/ Halo oglasi

Rešenje se nudi i za sve koji su nezadovoljni svojim izgledom, bilo da je reč o težini, bilo o visini. Magičnim prstenom, koji se upotrebljava tako što se njime prelazi preko prstiju šake, moguće je rešiti se i viška kilograma, i to za samo 350 dinara, kolika mu je cena.

- Redovna upotreba prstena pomoći će vam da smanjite stres, razvijate memoriju, smanjite nikotinsku zavisnost, prekomernu težinu. Za harmoniju duha i tela - navode oglašivači magičnog prstena.

Preporučujemo još:

Za samo 1.090 dinara, pomoću silikonskih uložaka koji se postavljaju u cipele, moguće je "porasti" i do pet centimetara.

Oni koji bi možda voleli da se predstave kao pesnička duša ili jednostavno žele da dragoj osobi namene i poklone pesmu za rođendan, venčanje ili neku drugu prigodnu priliku, i to je moguće, ali za pet evra po strofi.

Dozer za šampon

Privatna arhiva/Halo oglasi

Dozer za šampon, Foto: Privatna arhiva/Halo oglasi

U oglasnoj ponudi je i dozer za šampon i gel za tuširanje u obliku ženskih grudi, koje je potrebno stisnuti kako bi izašao željeni sadržaj, a među nesvakidašnjim i neuobičajenim ponudama jeste i mobilni ženski toalet u obliku levka. Za samo 800 dinara i dame mogu da uriniraju stojeći.

- Ovaj ženski uređaj vam omogućava da urinirate dok stojite. Lepo je, diskretno i higijenski. Lako staje u džep, a neophodno je za putovanje i sport. Odlično je i za svakodnevnu upotrebu, više ne morate da izbegavate nehigijenski javni toalet. Napravljeno je od mekanog medicinskog silikona. Nakon upotrebe može da se baci ili se opere i ponovo koristi - navode oglašivači i tvrde da je diskrecija zagarantovana.

Jedna od ponuda za one koji vole društvo, okupljanje i društvene igre jeste društvena igra - pijani šah. Sastoji se od ploče za igru (staklo) i 32 čašice za piće s naslikanim šahovskim figurama. Šta ćete sipati u čašice, to zavisi od vas. Taj komplet koštaće vas 1.300 dinara.

I za ljubitelje konja i zaprega štošta postoji u oglasima. Oni koji vole nešto nesvakidašnje mogu postati vlasnici najneobičnije zaprege na ovim prostorima, koja ima automobilska sedišta.

Špijunska oprema

Ni do špijunske opreme više nije teško doći. Naočare sa kamerom, ženski model, prodaju se po ceni od 740 evra. U ponudi je i uređaj za prisluškivanje, odnosno zidni pojačivač, pa je slušanje razgovora iz susedne prostorije sada moguće za samo 169 evra. Mobilni telefon čija je veličina nešto manja od kažiprsta košta 25 evra.