"Je l' moguće da posle 23 odvežu splavove da plutaju po Dunavu, da bi mogli da rade?! Nepre*ebiv narod!"

Preventivne mere uvedene protiv širenja epidemije korona virusa u Srbiji se zaobilaze na nsvakidašnji način o kojem bruje sve društvene mreže.

Žurka
Foto: Shutterstock

Ugostiteljskim objektima uvedena je zabrana rada posle 23 časa, ali one nešto dovitljivije to nije sprečilo da smisle način kako bi žurka mogla da se nastavi dalje u noć.

Kako je nekoliko naših čitalaca primetilo, tokom proteklog vikenda, splavovi puni gostiju posle 23 časa nisu prestajali sa radom već su se otisnuli na Dunav i Savu gde inspekcija ne može da im pristupi. 

Sve je ovo opisao na duhovit način i jedan korisnik društvenih mreža rečima "Je l' moguće da posle 23 odvežu splavove da plutaju po Dunavu, da bi mogli da rade?! Nepre*ebiv narod, ništa nas ne može uništiti!"

poruke
poruke, Foto: printscreen

Odvezani splavovi plutali su rekama daleko od obala glavnog grada, a žurka je nastavljena tokom čitave noći. I ne samo to, razvijen je i potpuno novi biznis, prevoz od splava do obale.

Naime, gosti koji bi poželeli da odu kući sa splava plaćaju prevoz čamcem koji ih potom vraća na obalu. Međutim, kako navode na društvenim mrežama, prevoz do obale je gratsi ukoliko gosti imaju separe, a bilo da se radi o šali ili ne, ne treba ništa da nas čudi posle ovakve dovitljivosti sa otpuštanjem splavao. Ostaje samo da se vidi kakve će posledice imati ovakvo neodgovorno ponašanje.

poruke
poruke, Foto: printscreen

I nije samo odgovornost na ugostiteljima, već i na gostima koji uprkos opasnosti nastavljaju sa ludim žurkama do zore.

Povezane vesti

 • Korisnik: zlaJA
  27/10/2020 - 19:16
  Mi smo jedan nezreo i nedokazan narod.
 • Korisnik: Nada
  27/10/2020 - 19:02
  Kako im inspekcija nemoze nista ? Pa recna policija mora da odradi svoj posao !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi