HEROJ RENATO NA UDARU Spasio je na desetine života, a sada se njemu dešava NEŠTO NAJGORE! Ni slutio nije da će OVO doživeti!

Nabujali Dunav doneo je probleme i čuvenom beogradskom heroju, Renatu Grbiću, pa je poplavljena njegova konoba u blizini Pančevačkog mosta. Grbić je danas objavio na svom Fejsbuk profilu fotografije restorana pod vodom.

 

Poplavljena Renatova konoba na Dunavu i vlasnik Renato Grbić
Poplavljena Renatova konoba na Dunavu i vlasnik Renato Grbić, Foto: Facebook/Youtube/Printscreen/Ren

Na fotografijama, koje je objavio uz naslov "8. jun, potop", vidi se bašta restorana koja pliva u vodi. Stolovi, klupe, travnjak, cveće... sve ono što se nalazi u njegovom restoranu, sada je poplavljeno. Ovaj prizor rastužio je i njegove prijatelje, koji su mu poslali poruke podrške.

"Neka ti Bog da snage još više da lako podneseš i što pre se povuče i saniraš", "Opet našeg Renata potapaju, užas", "Srediće se sve, nek ste vi živi i zdravi. Biće svega", samo su neki od komentara ispod fotografija.

Renatov restoran je do sada bio poplavljen više puta. Kako je vlasnik rekao prošle godine, kada mu je Dunav isto zadao glavobolju, problema s porastom vodostaja u ovom delu reke nije bilo još od poplava koje su 2014. godine pogodile Obrenovac.

Nadamo se da ovoga puta neće biti velike materijalne štete kod njega, kao ni kod vlasnika ostalih splavova i objekata na Dunavu.

RADNICI JE JURILI, A ONA PRESKOČILA OGRADU I BACILA SE SA 6. SPRATA! U centru Beograda stradala DIVLJA SVINJA - Pala sa garaže na Obilićevom vencu!

Da podsetimo, Renato je četvrta generacija alasa u porodici Grbić, a za oko 20 godina provedenih na Dunavu uspeo da je spasi više od 30 ljudi, koji su pokušali da oduzmu sebi život skokom sa Pančevačkog mosta u Dunav.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi