Sneg
Rina
Sneg

Rina

Sneg, Foto: Rina

 "Obezbeđene su dovoljne količine soli i rizle i spremno čekamo zimu. Pored ovoga, Grad Čačak je opremio raonicima za čišćenje snega sve mesne zajednice na seoskom području i obezbedio sredstva za nabavku goriva, kako bi u saradnji sa mesnim zajednicama bili očišćeni i sporedni putevi koji nisu u programu zimskog održavanja puteva", naveo je Milan Bojović, pomoćnik gradončalnika Čačka.


Meštani Dragačeva traktorima čiste sneg


Lučani – Na području opštine Lučani svi opštinski putevi prvog i drugog reda su prohodni, dok mesne zajednice uz pomoć goriva koje im je obezbedila opština Lučani od jutros čiste nekategorisane putne pravce.


U donjem delu opštine Lučani ima oko 30 centimetara snega, dok je u gornjem delu opštine, u Kaoni i Dubcu preko 60 centimetara snega.


„ Svi dalekovodi su pod naponom, ali problema u elektrosnabdevanju ima u zaseocima Viča, Milatovići, kao i Gornji i Donji Dubac. Ekipe su na terenu i otklanjaju kvarove na elektromreži tako da će do kraja dana biti uspostavljeno normalno snabdevanje električnom energijom“ , rekao je predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović za RINU.

Sneg

Rina

Sneg, Foto: Rina


Problemi u snabdevanju električnom energijom u Požegi


Na teritoriji opštine Požega svi putevi su noćas i jutros očišćeni, te su danas prohodni.


„Kada je u pitanju snabdevanje električnom energijom u toku noći je dolazilo do prekida, ali su kvarovi većinom otklonjeni, ekipe su na terenima, očekuje se da će za par sati svi problemi sa strujom biti sanirani", rekaoje Nikitović.

Sneg

Rina

Sneg, Foto: Rina

Pročitajte:

Tagovi