ISPLIVALA NAJMRAČNIJA TAJNA O MILOŠEVIĆEVOM IZRUČENJU "Slobu utovarili u kombi za prljav veš i izveli... Pre toga su napravili varku sa kolonom vozila!"

Najveći problem bio kako da ga izvedu iz CZ-a, a da niko ne nastrada.

Slobodan Milošević i Mira Marković
Slobodan Milošević i Mira Marković, Foto: EPA/Srdjan Suki

Lider LSV Nenad Čanak bio je gost današnje emisije "Dobro jutro, Srbijo" koju vodi Milomir Marić, a atmosfera u studiju je dovedena do usijanja. Opširnije o tome pročitajte OVDE.

Pričali su o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, ali su se dotakli i drugih tema.

Tako je Marić u jednom trenutku pitao Čanka zbog čega su Slobodana Miloševića izručili Hagu baš na Vidovdan.

- Ne znam, nisam bio prisutan. Nikome tad nije bilo do simbolike. Najveći problem je bio kako da ga izvedemo iz CZ-a, a da niko ne nastrada - ispričao je lider LSV.

Zatim je opisao kakvu su akciju sproveli kako bi izveli Miloševiša na bezbedan način.

- Onda su napravili varku sa kolonom vozila u kojoj je kao on bio, a njega su u stvari posle toga utovarili u kombi za prljav veš i izveli na ta ista vrata - ispričao je Čanak.

Happy TV
Happy TV, Foto: Printscreen

Podsetimo, nedavno je Srbijom odjeknula vest da bi Mira Marković, supruga bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića i nekadašnja šefica JUL koja već 16 godina živi u Rusiji, volela bi da se vrati u Srbiju i da ovde "završi život"!

Ovo je otkrio njen dugogodišnji prijatelj Dragoljub Kočović, inače potpredsednik Udruženja građana "Sloboda", koji je pre nekoliko godina bio kod Markovićeve u Moskvi.

- Njena je velika želja da dođe ovde. Želela bi da život završi u Srbiji. Ali ne tako da je sa beogradskog aerodroma pošalju u Centralni zatvor - rekao je Kočović. Opširnije pročutajte OVDE.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi