"RANE OSTADOŠE NA SRCU" Slobin otac Svetozar se UBIO, a onda je sestra u potresnoj čitulji otkrila BOLNU ISTINU o porodici Milošević!

Ljubav sestre prema bratu čest je motiv naših narodnih pesama. Kao i tuga usled gubitka. U tom kontekstu, svakako je najpoznatija narodna pesma "Najveća je žalost za bratom“.

Slobodan Milošević i Mira Marković
Slobodan Milošević i Mira Marković, Foto: EPA/SRDJAN SUKI

* Otac Slobodana Miloševića se ubio

* Sestra Darinka dala potresnu čitulju

* Dragi brate, kada si onog 30. juna nemilosrdno podigao svoju ruku i jednim hicem ugasio svoj život, ti si to samo trenutno osjetio, a zatim odmah prebolio, dok rane ostadoše na srcu tvoje jedine sestre da ih živa nosi i vječito boluje, napisala je Darinka

U ovom duhu se i Darinka, sestra Svetozara Miloševića, Slobodanovog oca, na stranicama tada ćirilične „Pobjede“ (18. juna 1972), oprostila od tragično nastradalog jedinca brata – jednostavnim rečima punim topline, koje ujedno oslikavaju njenu neizmernu, neprebolnu tugu.

"Tridesetog jula 1972. godine navršiće se deset tužnih i bolnih godina od smrti mog jedinca brata Svetozara Miloševića.

KAKAV PRIZOR U SINOĆNJEM DNEVNIKU RTS-A Upalilo se svetlo u studiju, a onda kamera pala na voditelja! Naredni kadar je za NEVERICU! (FOTO)

OVO JE CIFRA KOJU TREBA DA KEŠIRATE ZA PUN REZERVOAR BENZINA U SRBIJI! Gorivo je najskuplje u Grčkoj, najjeftinije u Makedoniji i Bosni, a evo gde možete da uštekate 2.000 dinara!

Dragi brate, kada si onog 30. juna nemilosrdno podigao svoju ruku i jednim hicem ugasio svoj život, ti si to samo trenutno osjetio, a zatim odmah prebolio, dok rane ostadoše na srcu tvoje jedine sestre da ih živa nosi i vječito boluje.

Slobodan Milošević
Slobodan Milošević, Foto: EPA/Anja Niedringhaus

U znak pomena, prilažem Građevinskoj tehničkoj školi u Momišićima (Titograd) 59.000 dinara“.

Zbog jednog detalja na njegovoj UMRLICI ceo Šabac je u šoku! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 17:50 Dan nakon što je razotkriven jezivi zločin u Šapcu, porodica Gajić oglasila je žalost za ubijenim sinom Ignjatom (24). Bogdan Gajić, Ignjat Gajić, Foto: Facebook printscreen * Bogdan Gajić (20) iz Šapca osumnjičen je za ubistvo brata Ignjata (24) * Ignjat je danas sahranjen na Novom groblju * Ožalošćeni iz uže porodice nisu samo njegova majka Tanja, otac Petar i najmlađi brat Vidak.

Građevinska škola se zahvalila darodavcu.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi