ŽENE IZ ROTARI KLUBA KAO MANEKENKE NA DOBROTVORNOJ MODNOJ REVIJI U HOTELU "MOSKVA" Skupljaju novac da školama kupe računare

Rotari klub Beograd Kalemegdan organizuje dobrotvornu modnu reviju 18. aprila, u 20 sati, u hotelu "Moskva" u Beogradu, a novac od ulaznica biće namenjen školama u unutrašnjosti Srbije za kupovinu računara!


Modna revija
Dobrotvorna modna revija, Foto: privatna arhiva

Na modnoj pisti će biti 24 Rotarijanke, od 20 do 70 godina, koje će nositi modele iz najnovije kolekcije Afrodite Mode collection. Maša Samardžić, predsednica Rotari kluba Požarevac poziva sve njihove članove, prijatelje i ljude dobre volje da dođu na ovo druženje i tako pomognu školama u unutrašnjosti Srbije. 

Maša Samardžić
Maša Samardžić, predsednica Rotari kluba Požarevac- Viminacijum, Foto: privatna arhiva

- Cilj ove lepe akcije je prikupljanje novca, koji će biti iskorišćen za kupovinu računara. Time ćemo dati doprinos postojećoj inicijativi Distrikta 2483 za opremanje škola informatičkom opremom. Zahvaljujemo svima koji učestvuju u ovoj modnoj reviji i svima koji će doći da podrže svoje članice, prijateljice i supruge, koje će se oprobati kao manekenke. Modele će nositi Rotarijanke, članice Inner Wheel i Rotaraktovke. Svi koji dođu imaće retku priliku da vide modnu reviju sa našim manekenkama od 20 do 70 godina, i preko 15 kluba u zajedičkoj akciji. Poznata modna kuća učestvuje drugu put u našoj dobrotvornoj akciji sa željom da pomogne. Što nas bude više, to će naša zajednička akcija biti uspešnija, a škole će dobiti više računara - poručila je za alo.rs Maša Samardžić, predsednica Rotari kluba Požarevac- Viminacijum.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi