Škola "Sveti Sava", Pešter
RINA
Maske nisu sličice da se menjaju olako

Marko Metlaš

Maske nisu sličice da se menjaju olako , Foto: Marko Metlaš

Kako dodaje, na početku nije znala šta da radi, kako da se ponaša, šta da preduzme, jer su u pitanju naoko zdrava deca, ali nemaju potvrdu pedijatra o tome.

- Oni deluju zdravo, ali svi su upozoravali da deca često prolaze bez simptoma. Ne bih da budem sebična ili stroga, ali jednostavno ne želim da se razbolim ako ne moram - kaže ona i dodaje da je nakon toga, po savetu kolega, roditelje morala da prijavi.

- Škola je na kraju morala da tuži roditelje. Sada su prešli na onlajn nastavu, a kada dolaze na odgovaranje stave masku. Nažalost, i roditelji, pa onda i deca, smatraju da je ceo postupak bio lični napad na njih, a ne borba za zdravlje druge dece i nastavnika. Nisu pomogle ni opomene ni upozorenja - zaključuje K. D.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Zindija

02.03.2021 07:32

Kao što ti imaš pravo da misliš da je korona virus, i da nisiš masku do kraja života, kako izgleda da će biti, tako i roditelji te dece imaju pravo da veruju u to da je sve ovo obična lagarija i ispolitizovana igra svetskih moćnika koji su koronu izmislili zarad svojih zlih namera, i ne daju da im deca bezveze nose maske koje ničemu ne služe osim da nas guše. Od virusa se svakako niko ne može sakriti, nekog "zakači", nekog ne, kao i svaki virus, ako je virus. A ako se plašite, sedite kući