Konj
Shutterstock, ilustracija
Konj

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Međutim, silovanje životinja očito da nije baš retka pojava. Nedavno je poznati srpski venerolog dr Milan Bjekić u razgovoru za Alo.rs izneo niz tajni iz svoje ordinacije od kojih su možda najšokantnije bile priče o seksualnim odnosima sa kobilom i psom.

Doktor Milan Bjekić

Alo.rs/V.Đ.

Doktor Milan Bjekić, Foto: Alo.rs/V.Đ.

Postoji li adekvatna kazna za silovatelje životinja?

 
Gradski zavod za kožne i venerične bolesti u Beogradu

Alo.rs/V.Đ.

Gradski zavod za kožne i venerične bolesti u Beogradu, Foto: Alo.rs/V.Đ.

Nakon što je jednom pacijentu dijagnostifikovana gonoreja, usledilo je uzimanje podataka o seksualinim partnerima sa kojima je imao rizičan odnos. Ali, to nije bilo lako, jer čovek nije znao ime one sa kojom je imao seks, ali je priznao da se to dogodilo na njivi.

- Radio je, prohtelo mu se, pa je imao seks sa svojom kobilom, jer je ona jedino bila tu. Rekao je da mu je to bilo prvi i poslednji put sa životinjom, te da mora da je ovo neka posebna konjska zaraza, pošto mu se penis nikada nije tako „ogulio, zacrveneo i još curio“. Ipak, gonoreja se kao bolest ne javlja kod životinja - objasnio je doktor Milan Bjekić.

Na kraju je „misterija“ rešena, pacijent se setio da je spavao sa izvesnom ženskom osobom, ali mu ona prvobitno nimalo nije bila sumnjiva, dok kobila jeste.

Pudla, pudlica, pas

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jedan pacijent je imao upalu na vrhu polnog uda, a svi brisevi su bili u redu. Nakon kombinovane lokalne terapije protiv gljivica i bakterija, promena se sasvim povukla, ali je uzrok ostao nepoznat. Međutim, pacijent je bio uporan da otkrije zbog čega mu se ono crveno pojavilo.

- Kada bi krenuo iza kuće da se ispiški u prirodi (po Kunderi to je religiozan čin kojim sebe obećavamo zemlji), za njim krene i Džeki, koji skoči uvis i lizne mu penis. Dakle, to nepoznato crvenilo je bilo povezano sa ovom životinjskom akcijom - otkrio je doktor Bjekić.

Pročitajte: