STRAVIČNA DOJAVA UPRAVO STIGLA NA REDAKCIJU Šešelj saopštio tužne vesti iz Haga!

U razgovoru za portal Alo.rs Šešelj izneo svoja saznanja.

Radovan Karadžić
Radovan Karadžić, Foto: AP/Yves Herman

* Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić osuđen je u martu pred Žalbenim većem Međunarodnog rezidualnog mehanizma za kaznene sudove (MRMKS) na doživotnu kaznu zatvora

* Njegov advokat Goran Petronijević izjavio je nakon presude da će on još neko vreme ostati u Hagu, a  zatim će se ustanoviti zemlja u kojoj će služiti kaznu

* Od tada novih informacija o zemlji odsluženja nema, a nije poznato ni kakvo je Karadžićevo zdravstveno stanje

Međutim, lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj raspolaže određenim informacijama, koje je eksluzivno otkrio za Alo.rs.

- Ratko Mladić je teško bolestan, a i Karadžiću je zdravlje dosta poremećeno. Mislim da ima ozbiljnih zdravstvenih problema, ali ne znam konkretno njegovu dijagnozu - rekao je Šešelj za Alo.rs.

Šešelj kaže da generalno u Hagu niko ne ostaje zdrav posle nekoliko godina, ali njegovo zdravlje je srećom nenarušeno.

Lider radikala ističe da je i dalje u punoj snazi, mozak mu radi "ko švajcarski sat", a razlog tome je zdrav način života kakvog se godinama pridržava.

Pre 10 godina je posetio našu zemlju, a sada donosi razornu poruku predsedniku Vučiću! Sve se rešava!

AUTOR: Novosti/D.S. DATUM I VREME: 09.09.2019. 07:40 Pre deset godina Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll * Mediji prenose da će Dmitrij Medvedev doći Srbiju * Ruski premijer Dmitrij Medvedev mogao bi da bude gost na obeležavanju 75.

IMAMO BISER STOLEĆA! Kolinda: Htela sam da uzmem pušku i odem na ratište... Šešelj: A ja sam te baš u to vreme jurio da ti uvalim pušku!

SVAĐA ŠEŠELJA I VELJE ILIĆA On ima svoju tarifu, ku*va je neopevana, rođen je pijan i nema mu spasa. Ma je*o mu pas mater!

RETKO KO ZNA! U DEJTONU SU SPREMALI NOVO ZLO SRBIMA! Čim je Milošević stigao, nisu imali milosti! Komadanje SFRJ je bilo završeno, a oni su već komadali SRJ! Evo zašto je 1997. godina jako BITNA!

- Ne pijem, ne pušim, jedem mnogo voća i povrća. Problem sa ljudima koji su štrajkovali glađu jeste što se oni instiktivno posle toga ugoje, a ja sam imao tri ozbiljna štrajka glađu u životu. Onda organizam na minimum svodi potrošnju kalorija, a stalno teži da pravi zalihe. Međutim, meni je zdravlje odlično, a boljku koju su mi našli u Hagu sam savladao - rekao je Šešelj za naš portal.

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: branko
  10/09/2019 - 20:01
  jede voće i povrće i pretvorio se u vreću govana.šta ovaj priča?
 • Korisnik: Vojkan
  10/09/2019 - 17:47
  Tačno. Samo voce treba da se jede. Vidise po Dr. Šešelju da je stalno na voću😂🤣🙈
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi