Zadovoljan kupac, Lidl
Alo!/Masanori Jošida
Zadovoljan kupac, Lidl

Alo!/Masanori Jošida

Zadovoljan kupac, Lidl, Foto: Alo!/Masanori Jošida

PROČITAJTE JOŠ:

Slavišu iz obližnjeg leskovačkog sela smo po treći put sreli ispred ovog hipermarketa, kaže „ Ja se eto pretplatio na kupovinu u Lildu“, ali on stidljiv neće da se slika za novine...

„Ma za novine se slikaju „gradski seljaci“, a mi sa sela nemamo vremena za to, za te vaše novinarske vradžbine...“

„Došao sam po ajvar u Lidl, on je brate tri puta jeftiniji od ovog našeg „domaćeg“ što ga kobajagi spremaju moje komšike, a na pijacu ga krčme po 600 do 700 dinara po tegli. A tegle im čiste ubi bože. Ma nekako mi je njihov ajvar istog ukusa ko ovaj iz Lidla,nije ljut ali je jestiv. Kako brate da te žene spreme toliki ajvar za pijacu kad je paprika letos zbog poveće suše u naše selo sasvim „izgorela“, pita nas pomalo zbunjeno Slaviša.

 

Slaviša se kune u „časnu seljačku reč“ da ajvar iz Lidla mnogo dobro ide uz piliće i banane koje je kupio na otvaranju ovog hipermarketa u Leskovcu.

„Među prvima sam bio na otvaranju Lidla,došao sam u četiri sati izjutra pred njegovim vratima, ali vredelo je brate, kupio sam mnogo toga od hrane koje ću polako da „krckam“ celu zimu“, pohvalio se Slaviša na kraju kraćeg razgovora pa požurio put Južne Morave u svoje rodno selo.

 

 

 

Komentari (3)

cana

21.10.2018 12:39

Stoka od naroda....

Djoko

22.10.2018 09:26

Taj Slavisa je klasicni primerak nepismenog gedze zaostalog u 19 veku po obrazovanju i ponasanju.Mozak mu prazan a jezik pokvaren.

Ja ko

24.10.2018 19:21

Taj Slavisa mnogo koristi rec brate, nekako mi to bas i ne ide uz seljaka kako onnkaze... dobro placena reklama al lose napisana