Lidl u Leskovcu
T.S.
Lidl u Leskovcu

T.S.

Lidl u Leskovcu, Foto: T.S.

Do danas najviše su se kupovali pilići, banane, sredstva za higijenu i kozmetiku, ali i pivo u limenkama...

Krsne slave se godinama ozbiljno i bogato slave u leskovačkom kraju, pa je pred slavlje dana Svetog apostola Tome krenuo novi talas stihijske kupovine u ovom gradu, da se dokupi štogod za kućnu slavu...

"Jedva da sam našao mesto za parkiranje Jugića pred „Lidl-om“.Posle dužeg čekanja na ulazu sav skršen ulazim unutra, i tu kao u skijaškom veleslalomu guram poveća kolica između rafova i par međusobno posvđalih penzionerki koje svaka na svoju stranu vuče baš tu "izabranu spavaćicu".

Pročitajte još:

Hteo sam da kupim bugarsku alvu u konzervi, ali je rekoše nema u ponudi, pa sam kupio pivo u konzervi i to "samo 20 komada" i isto toliko pilića, od po dva kila....", priča nam Micko penzioner iz leskovačkog "Radničkog naselja"

"Zamisli molim te brate naplaćuju nam tamo plastične kese po 5 dinara po komadu, pa 5 dinara za preuzeta kolica... Ja se nešto mislim da pilići neće bez njihove kese da mi odlete iz prtljažnika, stavim ih onako goluždrave te za te pare častim sebe pivom, tu odma na samom parkingu"...,priča nam ovaj očito zadovoljni kupac.... "Možda ću do moje slave morati opet u ovaj njihov LIDL, po sitnice a i pivo mi se baš posviđalo..."