Stara planina
Shutterstock
Stara planina

Shutterstock

Stara planina, Foto: Shutterstock

"Imajući u vidu tešku epidemiološku situaciji u našoj zemlji, obaveštavamo Vas, da ćemo počevši od 02.01.2021. godine, pored ostalih epidemioloških mera koje se već primenjuju u hotelu, od svih gostiju starijih od 15 godina zahtevati da prilikom prijave u hotel imaju neki od:

- negativan RT-PCR test na prisustvo virusa SARS-COV-2, ne stariji od 48 časova, ili

- negativan antigenski test, takođe ne stariji od 48 časova, ili

- pozitivan serološki test (IgG klasa antitela) na antitela.

Javno preduzeće Stara Planina i SP RESORT u saradnji sa zdravstvenim centrom iz Knjaževca će svim gostima omogućiti testiranje i u hotelu Stara Planina antigenskim testom, cena testa je 1200,00 rsd. Očekivano vreme čekanja na rezultat testa je 15 do 20 minuta. Imajući u vidu COVID 19 garanciju koju Vam šaljemo u prilogu ovog maila, svim gostima kod kojih se potvrdi prisustvo virusa, bilo prilikom testiranja u hotelu, ili uz dostavljen nalaz ukoliko testiranje vršite u nekoj drugoj referentnoj laboratoriji, vršimo povraćaj uplaćenog avansa u celosti.

Osnovni razlog uvođenja ove mere je zaštita Vašeg i zdravlja ostalih gostiju. Verujemo da ćete se samim tim i Vi osećati sigurnije i lagodnije tokom boravka u našim objektima. Kao društveno odgovorna kompanija, takođe želimo da damo primer celokupnoj turističko – hotelijersko - ugostiteljskoj privrednoj grani kako bi svi zajedno doprineli stišavanju epidemije na teritoriji Republike Srbije. Hvala Vam unapred na prikazanoj odgovornosti u vezi poštovanja ove mere. U nadi da ćemo već od sledeće zimske sezone moći da Vas ugostimo bez ikakvih ograničenja i mera šaljemo Vam pozdrav sa Krova Srbije" - saopšteno je iz uprave hotela.