Poznati Novosađani
Printscreen
Poznati Novosađani

Printscreen

Poznati Novosađani, Foto: Printscreen

- I ovo će proći, držite se, samo zajedno, disciplinovano možemo da pobedimo ovog nevidljivog neprijatelja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SAMO NOVI SAD (@samonovisad) on Mar 25, 2020 at 4:16am PDT

Naš poznati sportista i višestruki svetski prvak u kik-boksu Nenad Pagonis je, kao i sve borbe u svom životu, i ovu sa korona virusom shvatio krajnje ozbiljno. Poručio je svim Novosađanima da se pridržavaju mera koje je Grad propisao, da što više vremena provode u kućama.

- Dragi prijatelji, sugrađani, pogotovo stariji sugrađani, evo ja da vas pozovem da se pridržavamo svih mera, mera zaštite i da dok traje vanredno stanje, da se okupljamo u što manjem broju, do 5 ljudi. Da kad idemo u markete ili gdegod da je potrebno nosimo zaštitne maske i da izbegavamo kontakt sa puno ljudi. Čuvajte se budite dobro i proći će sve ovo brzo pa ćemo se ponovo svi zajedno družiti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SAMO NOVI SAD (@samonovisad) on Mar 24, 2020 at 5:10am PDT

Jelena Bačić Alimpić, naša poznata spisateljica, apeluje na građane da budu solidarni i ujedinjeni u borbi protiv korone.

- Dragi prijatelji, dragi sugrađani i svi dobri ljudi pozivam vas da ovih dana svi zajedno ostanemo u svojim kućama, da slušamo instrukcije nadležnih organa i stručnjaka, da budemo solidarni, ujedinjeni, disciplinovani i sigurna sam da ćemo tako pobediti ovog nevidljivog neprijatelja. Budite zdravo!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SAMO NOVI SAD (@samonovisad) on Mar 29, 2020 at 2:41am PDT