SJAJNA VEST ZA MALIŠANE I RODITELJE Sada imate razlog više da upišete decu na treninge OVIH veština

Da na mladima svet ostaje, odavno je poznato, ali isto tako je poznato da mladima moramo i pomoći!

Džudo
Dunja Sadiku sa vršnjakinjama, Foto: Privatna arhiva

U mlade sportiste treba ulagati, a dobar primer svemu tome daje i Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA na čelu sa svojim direktorom Stevanom Đokićem, koja je sponzorisao dva kimona našim budućim nadama u džudou.


CRVENI METEOALARM NA SNAZI, IZDATO UPOZORENJE Srbija na udaru SNAŽNOG nevremena, večeras i sutra nepogode U OVIM DELOVIMA zemlje

Kako se Centar bavi sprečavanjem nasilja i edukacijom mladih, a ujedno promoviše sport kod mladih kao osnovu pravog puta, zapazila je mlade sportistkinje Anju i Dunju Sadiku koje ređaju uspeh za uspehom i članovi su đudo kluba Partizan VML. Kvalitet treninga i budućih takmičenja, znatno je poboljšan novim kimonima na kojima stoje na levom rukavu grb Centra koja je prepoznala trenutak da pomogne sestrama.

Džudo
Anja Sadiku, Foto: Privatna arhiva

- Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA se trudi da omladinu usmeri na pravi put, odnosno da isplivaju prave vrednosti koje se ogledaju u tome da se omladina pre svega okrene sportu. Smatramo da je posvećenost sportu nesto sto kod omladine stvara odgovornost i nesto sto ih usmerava na put dobro vaspitane dece - rekao je Stevan Đokić.

A SVI KUKAJU DA NEMA ŠLJAKE Mladi bi posao u kraju, i, ako može, od podneva

Podsetimo, agencija često drži predavanja mladima u vezi nasilja štetnosti narkotika, i trudi se da ih usmeri na put sporta. Oni sarađuju sa brojnim klubovima a takođe, zalažu se da se u okviru osnovnih i srednjih škola, uvrste borilački sportovi, koji bi bli besplatni za svu decu. Inače, Anja i Dunja Sadiku na poslednjem turniru na kojem se učestvovale osvojile su visoka mesta. Anja,koja je poletarac i aktuelni prvak Beograda u svojoj kategoriji je na poslednjem turniru imala peh i polomila prst, ali to je nije sprečilo da borbu nastavi do kraja. Na žalost u zadnjim sekundama je finalnu borbu izgubila i osvojila srebrnu medalju. Dunja koja je mlađi pionir nije imala sportsku sreču jer se borila protiv takmičara iz Bugarske, ali je uostalim borbama ostvarila uspeh pa je njen vrat krasila srebrna medalja.

DOSTA VIŠE SA OBMANJIVANJEM I PREVARAMA NARODA! "Zdravo", "snižava holesterol", "podstiče rast dece", "za zdrave zube" su od sada zabranjene na namirnicama

Zbog svog truda i zalaganja Anja i Dunja su postali juniri članovi Centra i njihov zadatak je da se maksimalno posvete školi i treninzima.

JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS PROČITAJTE – OVDE

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi