Pomor ribe
Fejsbuk/Zlatko Šulović
Pomor ribe

Fejsbuk/Zlatko Šulović

Pomor ribe, Foto: Fejsbuk/Zlatko Šulović

Oni tvrde da je među uginulim ribama bilo i tostolobika od pet, 10, čak i 20 kilograma. Oni su ovaj slučaj nezapamćene ekološke katastrofe prijavili nadležnoj inspekciji, a sada se čeka na rezultate.

Ljudi sa obale gledali, u vodi se pred njihovim očima odvijao horor!

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 18:10 Zastrašujuća scena. Foto: Printskrin/Youtube Na dve lokacije na toku Lima kroz Bijelo Polje sportski ribolovci su jutros našli veću količinu uginule ribe. Kako se navodi, reč je uglavnom o ribljoj mlađi, prenosi CdM. ŠOKIRANI ČOVEK ODMAH ZVAO POLICIJU Radenko našao mrtvog komšiju Savu među kukuruzima na njivi!

 

Zlatko Šulović, predsednik Ribolovačkog društva „Srebrno jezero“, kaže da ne zna ko je krivac, ali pretpostavlja da su ribu strujom ubile ribokradice.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ovde ima mnogo ribokradica i verujem da je ovo njihovo nedelo. U prilog takve moje sumnje govori činjenica da je pomorena bela riba i manje kvalitetni tolstolobik, a među njima nema šarana i smuđa. Verujem da su tu kvalitetniju ribu pokupili i odneli sa sobom, kako bi je prodali radi zarade - kazao je za medije Šulović.

On je o ovom slučaju obavestio policiju, tužilaštvo i republičku inspekciju zaduženu za lov i ribolov. Posle obavljenog uviđaja i istrage trebalo bi da se dođe do odgovora kako je došlo do pomora ribe i ko je za njega odgovoran.

BONUS VIDEO: Poplava u Kraljice Marije