BEOGRAD U NAJVEĆOJ ZONI OPASNOSTI! RHMZ izdao najnovije upozorenje! Tačno u ovoliko sati počinje jako nevreme u prestonici, sklanjajte se sa ulica na vreme!

Tropsko vreme sa visokim temperaturama koje je obeležilo početak ove nedelje prekidaju lokalne vremenske nepogode propraćene obilnijim pljuskovima i pojavom grada, a Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) izdao je upozorenje da će one zahvatiti severne, zapadne i centralne krajeve.

kiša. pljusak, grad
kiša. pljusak, grad, Foto: Alo!

U poslepodnevnim i večernjim satima očekuje se pojava hladnog fronta, te će u severnim i zapadnim, a potom i centralim delovima zemlje doći do naoblačenja i lokalnih pljuskova koji će biti propaćeni grmljavinom i pojavom grada. Najveća opasnost će biti na području Vojvodine, Beograda, Šumadije, Podunavlja, Pomoravlja, Zapadne Srbije, Mačke i Kolubarskog okruga. Tamo će biti olujni pljuskovi, grad i intezivni vetar.

 

U glavnom gradu Srbije nevreme će, prema rečima meteorologa, početi oko 19 časova.

Očekuju nas grmljavine, pljusak i grad navode meteorolozi. Nakon velikih vremenskih nepogoda, jutro u novoj nedelji počeće sa pljuskovima i grmljavinom na istoku, a na severu i u ostalim delovima zemlje biće pretežno sunčano vreme.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi