Patrijarh Irinej
Tanjug/Sava Radovanović
Patrijarh Irinej

Tanjug/Sava Radovanović

Patrijarh Irinej, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

Zdravstveno stanje Njegove svetosti patrijarha srpskog Irineja koji se nalazi na lečenju u Vojnomedicinskoj akademiji je stabilno.

Oporavak teče planiranim tokom i konzilijum lekara Vojnomedicinske akademije na čelu sa brigadnim generalom prof. dr Draganom Dinčićem očekuje da će se patrijarh ubrzo vratiti svojim redovnim obavezama.

- Njegova svetost patrijarh srpski Irinej zbog narušenog zdravlja primljen je na lečenje u Vojnomedicinsku akademiju u četvrtak 29. avgusta. Zdravstveno stanje patrijarha je stabilno, a medicinski tim VMA preduzima sve mere lečenja i pružanja adekvatne zdravstvene nege radi bržeg oporavka Njegove svetosti - navelo se u saopštenju nakon što je Irinej primljen na VMA.

Ove stvari nikako ne smete da radite ako hoćete da imate sreće u ljubavi

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 02.09.2019. 08:37 - 02.09.2019. 08:43 Kaže se da je nerotkinja Ana isplakala Samuila od Boga i posvetila ga njemu, kada je napunio 3 godine. sveti prorok Samuilo , Foto: Wikimedia Vernici danas slave velikog svetog proroka Samuila, koji je bio petnaesti i poslednji sudija Izrailjski.

 

Podsetimo, patrijarh srpski Irinej primljen je na VMA u četvrtak, a poslednjih dana osećao se loše.

Njegova svetost pre dva dana napunio je 89 godina, a iz Patrijaršije je upućen na VMA iz predostrožnosti između ostalog baš i zbog godina.

Pročitajte još:

 Bonus video: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete