Auto-put
Tanjug
Auto-put

Tanjug

 Foto: Tanjug

Putevi Srbije saopštili su jutros da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na auto-putu E-70, petlja "Sremska Mitrovica" - petlja "Ruma", sutra će početi radovi na izgradnji novog službenog prolaza.

Za saobraćaj će biti zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, a saobraćaj će se odvijati voznim saobraćajnim trakama u oba smera.

Na auto-putu E-75, petlja Beograd - petlja Bubanj Potok (Leštane),od 9 do 18 časova obavljaće se radovi na podizanju stubova.

U zoni radova, u smeru Beograd-Zagreb, za saobraćaj će biti povremeno zauzeta traka za uključenje/isključenje kod petlje Lasta.

Iz smera Zagreb - Beograd, za saobraćaj će biti povremeno zauzeta traka za uključenje/isključenje kod petlje Zmaj sa strane Tempa; uključenje/isključenje na most Gazela prema ulici Vladimira Popovića; uključenje/isključenje na petlju Autokomanda, isključenje ka Nišu. Na auto-putu E-70, petlja "Pećinci" - petlja "Ruma" od sutra će se obavljati radovi na pojačanom održavanju.

Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno na levom kolovozu auto-puta, u smeru Beograd - GP Batrovci.

Na auto-putu E-80 danas do 18 časova će biti obustavljen saobraćaj u desnim cevima tunela "Sarlah" i "Sopot", zbog redovnih servisnih pregleda, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu cev tunela.

Na auto-putu E-80, danas od 10 časova do 28. novembra do 20 časova, zbog izvođenja redovnih servisnih pregleda, biće obustavljen saobraćaj u desnoj cevi tunela "Bancarevo", a za to vreme saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu cev tunela.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, na prelazima Kelebija i Šid 120 minuta, a na Batrovcima 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Pročitajte još: