NEVIĐENA DRAMA KOD VRNJAČKE BANJE! Radnik se šlogirao na dalekovodu pod visokim naponom, dva i po sata VISIO SA 30 METARA VISINE!

Posle višesatne drame, elektro-monter kruševačke „Elektromontaže“ B. V. (38) kome se slošilo prilikom intervencije na dalekovodu u Novom Selu kod Vrnjačke Banje, uspešno je i u svesnom stanju spasen sa više od 30 metara visine.

Dalekovod Struja Električna energija
Ilustracija: Profimedia

Dok je u utorak obavljao remont na dalekovodu visokonaponske mreže, oštećenom pre nekoliko dana u nevremenu, B. V. je, kako nezvanično saznajemo, doživeo manji šlog i praktično ostao „zarobljen“ na visini od 30 metara držeći se za metalnu konstrukciju.

KAKVA KAZNA ZA BEZOBRAZLUK! Gazda plaže u Hrvatskoj izvređao turistu, ovaj ga PATOSIRAO jednim iznenadnim udarcem! (VIDEO)

Na mesto događaja ubrzo su pristigli pripadnici policije i vatrogasno-spasilačkih jedinica iz Vrnjačke Banje i Kraljeva koji nisu imali adekvatnu opremu da radnika bezbedno spuste na zemlju. Posle gotovo dva i po sata to su učinile njegove kolege monteri koji su u Novo Selo pristigli sa druge lokacije.

UŽAS Jeziva nesreća na plaži u Ulcinju, ima mrtvih!

- Sve vreme je bio u svesnom stanju i komunicirao sa nama, a potom i sa policajcima i lekarima hitne pomoći. Uz pomoć kolega montera i „čekrka“ B. V. se posle dva i po sata provedenih na metalnoj konstrukciji uspešno i bezbedno spustio na zemlju - rekli su nam radnici „Elektromontaže“ koje smo zatekli u Novom Selu.

ALARMANTNA SITUACIJA Katarinin brat je nestao u vatri u Grčkoj, hitno joj je potrebna pomoć! (FOTO)

Tragedija je srećom izbegnuta, a više okolnosti pod kojima se ova nesvakidašnja drama dogodila biće poznato posle istrage.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS OVDE!

 • Korisnik: djenka
  24/07/2018 - 19:39
  "ubrzo su pristigli pripadnici policije i vatrogasno-spasilačkih jedinica iz Vrnjačke Banje i Kraljeva koji nisu imali adekvatnu opremu da radnika bezbedno spuste na zemlju." Pa za koj moj oni služe? Zašto i zbog čega postoje???
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi