Biro NZS red čekanje
Alo!/Vladimir Marković

 

Biro NZS red čekanje

Alo!/Vladimir Marković

Red, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Društvenim mrežama kruži anegdota koja se dogodila na beogradskom aerodromu, a koja je postala svojevrsna urbana legenda prestonice. Čak iako se nije zaista desila (a ne čudi i da jeste), svakako ćete se dobro zabaviti čitajući ovu priču.

Pročitajte još:

Preporučujemo još:

Službenica na šalteru je smireno odgovorila: – Žao mi je, gospodine, prvo moram da napravim rezervacije za grupu koja čeka. Ako budete strpljivi, sigurna sam da ćemo i Vama moći da izađemo u u susret. Ovo nije umirilo starijeg čoveka, već je počeo da viče na službenicu: – Znate li vi uopšte ko sam ja?!

Šalter, pošta

Alo! / Dejan Briza

Šalter, Foto: Alo! / Dejan Briza

Bez oklevanja, službenica na šalteru je uzela mikrofon i rekla preko razlgasa: „Molim cenjene posetioce beogradskog aerodroma za trenutak pažnje. Na terminalu za domaće letove imamo putnika koji ne zna ko je. Ukoliko bilo ko može pomoći u otkrivanju njegovog identiteta, molimo hitno da se javi na šalter broj dva.“

Putnici koji su čekali u redu su počeli gotovo histerično da se smeju, a poniženi „važan gospodin“ je dobacio nepokolebljivoj šalterskoj službenici: – Je*o te ja! Na ovo je ona opet ljubazno odgovorila: – Žao mi je, gospodine, i za to ćete morati da sačekate u redu.