sud, sudija
Shutterstock
sud, sudija

Shutterstock

sud, sudija, Foto: Shutterstock

Predsednik Udruženja sudija i tužilaca Srbije (UST) i zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović sastao se sa Šeilom Heljić tužiocem Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i Predsednicom Udrženja tužilaca FBiH.

Pročitajte još:

Kako je saopšteno iz UST, domaćini 12. savetovanja tužilaca u BiH izrazili su zadovoljstvo i spremnost na potpisivanje memoranduma o saradnji dva udruženja u Beogradu.

Prema navodima iz saopštenja, memorandum o saradnji predstavljace pečat dobre regionalne saradnje strukovnih udruzenja.

Otvara se velika šansa za zaradu, od sledećeg meseca naše svinje će biti zlata vredne!

AUTOR: M. K. DATUM I VREME: 07.10.2019. 07:00 - 07.10.2019. 07:07 Srbija sledećeg meseca ukida vakcinaciju protiv klasične kuge svinja (KKS), što znači da će domaćim proizvođačima u najboljem slučaju za samo godinu dana biti omogućeno da izvoze sveže svinjsko meso na tržište EU, što sada nije slučaj.

- Izrazio bih zadovoljstvo odličnom organizacijom i srdačnim prijemom od strane organizatora. Imali smo i bilateralne razgovore sa kolegama iz celog regiona, uz iskaznu spremost na razvijanje saradnje u interesu struke i jačanja profesionalnog integriteta, kao i razmene iskustava u vezi metodologije suzbijanja svih oblika kriminaliteta. Ovo je prvi korak ka unapređenju odnosa i razvijanju saradnje svih tuzilaca iz regiona - izjavio je Nenad Stefanović, a navodi se u saopštenju UST.

BONUS VIDEO: Dragan Đilas posle suđenja sa Goranom Vesićem