Ognjen Amidžić
Promo
Ognjen Amidžić

Promo

 Foto: Promo

Voditelj Ognjen Amidžić otvorio je Red Tv iz otvorenog studija, i uputio gledaoce šta će imati priliku da vide na ovoj televiziji.

Ideja je za sve vas, koji živite brzo, dosta gledate televiziju, ali i društvene mreža, tu je Red TV da spoji televiziju sa društvenim mrežama. Umesto da se maltretirate na svim mrežama, bolje je da budete na Red TV-u, tu ćete imati sve - rekao je Ognjen.

Ognjen Amidžić

Promo

Foto: Promo

Amidžić je istakao da je samo danas on domaćin, a da će vrlo brzo njegovo mesto zauzeti najpopularnji mladi influenseri.

Imaćete stalnu interakciju sa publikom, startuje i radio, kao i portal, a uskoro startuje i Red Net, tamoćete interaktivno učestvovati u programu, bićete deo programa - dodao je Ognjen.

SUROVO ISKREN VEĆ NA SAMOM POČETKU:Strale otkrio koji TikToker mu nije simpatičan, a evo zašto ga je Anja BLOKIRALA!

Ognjen Amidžić

Promo

Foto: Promo

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je danas Straleta i Anju, voditelje nove emisije na Red Tv-u “TikToker”. Njih dvoje su pozdravili gledaoce iz otvorenog studija, a onda i najavili svoju emisiju.

Ognjen ih je upitao da li postoji neki TikToker koji im nije simpatičan i kog će pokušavati da “eskiviraju”, a njih dvoje su dali veoma zanimljiv i neočekivan odgovor.

Ognjen Amidžić

Promo

Foto: Promo

Meni nije simpatičan Neca TikToker – rekao je Strale.

On je mene blokirao, ustvari, ja sam njega prva blokirala, pa sam ga odblokirala, a posle je on mene blokirao. Bila je igra "Kiss, marry kill", i on je rekao da bi mene ubio – navela je Anja.

Da li ćete ovako iskrene odgovore davati i tokom svoje emisije saznaćete ukoliko redovno pratite novu televiziju, namenjenu novim generacijama koja spaja multimedije i televizuju Red Tv.

Ognjen Amidžić

Promo

Foto: Promo