MEŠTANI LJUBOVIJE I DALJE OČAJNI Poplava prođe, ali muka nikad

Svi lokalni putevi na opštini Ljubovija, na kojima je saobraćaj bio u prekidu zbog izlivanja reke Ljuboviđe, trebalo bi da u toku dana ponovo budu prohodni

Ljubovija
Foto: RINA

Svi lokalni putevi na opštini Ljubovija, na kojima je saobraćaj bio u prekidu zbog izlivanja reke Ljubovije, trebalo bi da u toku dana ponovo budu prohodni, kaže predsednik te opštine Milovan Kovačević i dodaje da je u ponedeljak počelo popisivanje štete od poplava prošle sedmice, a da se prve procene očekuju za oko sedam dana.

Aleksić kaže da građani Ljubovije od juče imaju pijaću vodu bez koje su bili nekoliko dana, kao i da su sva domaćinstva, kojih je bilo oko 30, dobila struju.

 - Poplave su prošle, ostale su muke. Očekujemo da u toku dana budu prohodni svi lokalni putevi na kojima je zbog obilnih padavina saobraćaj bio u prekidu, kaže Kovačević za Tanjug i dodaje da se trenutno čiste i vrši dezinfekcija poplavljenih ulica i domaćinstava.

Kako kaže, ekipe JP ''Putevi Srbije'' narednih dana počeće da rade na postavljanju cevi na mestu srušenog betonskg mosta na magistralnom putu Zvornik-Ljubovija-Bajina Bašta.

''To je važno da bi se ponovo uspostavio teretni saobraćaj na ovom putnom pravcu'', naveo je Kovačević.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi