ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ SREO SE SA PREDSEDNIKOM SAD Princ dovodi Trampa u Srbiji!

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina prisustvovali su pre nekoliko dana tradicionalnom prijemu i večeri u „Mar-a-Lagu“ na Floridi koji je organizovao predsednik SAD Donald Tramp.

Tramp, Melanija i Karađorđević
Tramp, Melanija i Karađorđević , Foto: Alo!

Princ Aleksandar Karađorđević po povratku u Beograd sumirao je za „Alo!“ utiske sa Floride i otkrio nam da je sa Trampom razgovarao o njegovom dolasku u Srbiju.

- Pored privatnih razgovora i brojnih tema, istakao bih to da smo pričali o tome kako bi bilo lepo i dobro da predsednik Tramp poseti Srbiju i vidi kako je predivna naša zemlja - kazao je prestolonaslednik za „Alo!“.

U njegov i Trampov razgovor se, naveo je, potom uključio Vilbur Ros, američki državni sekretar za trgovinu, koji je nedavno boravio u našoj zemlji, i on je ispričao da se oduševio Srbijom, a naročito našim gostoprimstvom.

Karađorđevići sa Vilburom Rosom i njegovom suprugom Hilari Giri
Karađorđevići sa Vilburom Rosom i njegovom suprugom Hilari Giri, Foto: Alo!

- Državni sekretar za trgovinu gospodin Vilbur Ros i njegova supruga Hilari pričali su nam o tome koliko su uživali u poseti Beogradu, kada su bili gosti našeg predsednika Aleksandra Vučića. Zaista su bili impresionirani - naveo je Karađorđević.

Na imanju „Mar-a-Lago“, na kojem se nalazi i privatni golf klub, a koje je Tramp kupio još 1985. godine, prestolonaslednik i njegova supruga osećali su se kao kod kuće.

- To je zato što je društvu predsednika Donalda Trampa i prve dame Melanije uvek veoma prijatno - kazao nam je Karađorđević na kraju.

Karađorđevići su nedavno bili gosti i na Molitvenom doručku u Vašingtonu, koji je takođe organizovao Tramp. Prestolonaslednik je tada naveo da su upravo takva okupljanja najbolja prilika za stvaranje novih kontakata i da je njemu i njegovoj supruzi zadovoljstvo da upoznaju i razgovaraju s mnogim ljudima, među kojima su kongresmeni, senatori, osobe iz administracije, gosti iz inostranstva, kao i brojni drugi učesnici sa područja celih Sjedinjenih Američkih Država. Dodao je i da je cilj prisustva na takvim događajima upravo promocija Srbije, stvaranje novih kontakata i zbližavanje sa svima nezavisno od političke orijentacije i verske i etničke pripadnosti.

Slavili s Trampom njegovu izbornu pobedu

Zanimljivo je da su se odmah nakon što su čuli da je kandidat republikanaca Donald Tramp postao predsednik Sjedinjenih Američkih Država 2016. godine, prestolonaslednik Karađorđević i princeza Katarina zaputili u Njujork kako bi mu lično čestitali na trijumfu i prisustvovali veličanstvenom slavlju koje je on tom prilikom priredio.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Marija
  20/02/2019 - 14:52
  Bravo, ovo je dobra vest za Srbiju.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi