VELIKA GODIŠNJICA! Predsednik Vučić se obratio pred pripadnicima BIA: Imamo tri zadatka!

Povodom obeležavanja 120. godišnjice od osnivanja Odeljenja za poverljive policijske poslove i 17 godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije, danas se održava svečana akademija.

Aleksandar Vučić, Bratislav Gašić, BIA
Aleksandar Vučić, Bratislav Gašić, BIA, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje Svečanoj akademiji povodom obeležavanja 120. godišnjice od osnivanja Odeljenja za poverljive policijske poslove i 17 godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije.

Zvanice su pristigle, a među njima je i državni vrh Srbije, kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i direktor BIA Bratislav Gašić.

Hor RTS-a otpevao je himnu "Bože pravde", nakon čega je prikazan kratak film o istoriji Bezbednosno-informativne agencije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je pripadnicima BIA praznik.

"Drago mi je što je veliki broj pripadnika stranih agencija ovde sa nama jer to govori koliko nas poštuju. Samo kroz zajednički rad možemo da donesemo boljitak našem narodu i zemlji. Ja bih vaše i naše zadatke podelio u tri oblasti, prvi cilj je da očuvamo mir i stabilnost u regionu, očuvanje za Srbiju i našu decu. Drugo, moramo da sačuvamo našu nezavisnost i nezavisnu službu, BIA mora da sarađuje sa svim stranim službama, razmenjujte iskustva, ali radite uvek za svoju Srbiju. A treći cilj je da ulažemo dodatne napore da i dalje povećavamo životni standard i da ne morate da brinete kako ćete da prehranite porodicu, i krenuli smo da radimo na tome povećanjem plata. Nastavićemo sa modernizacijom službe i zahvalni smo partnerima koji nam pomažu u tome", rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: printskrin

Direktor BIA Bratislav Gašić poželeo je prisutnima dobrodošlicu.

"Jednu tradiciju u velikom duhu nastavlja Bezbednosno- informativna agencija. Naši preci trudili su da odbrane naš narod, mi smo naslednici vrhunskih profesionalaca i ulagali smo dosta kako bismo održali bezbednost naše zemlje. Odgovorno tvrdi jasno smo prepoznani i uvaženi u zemlji i inostranstvu. U agenciji smo doveli veliki broj mladih, a ljudi su naša najveća prednost. Veliku pažnju posvećujemo usavršavanju naših zaposlenih. Ulažemo u agenciju, izgradili nove kapacitete i nećemo se na tome zaustaviti. Želim da naši pripadnici imaju najsavremenije uslove za obavljanje svojih poslova", rekao je Gašić.

On je rekao da će agencija nastaviti da brine o građanima i državi.

"BIA će nastaviti da se razvija i nikome nećemo dozvoliti drugačije", rekao je Gašić.

Uskoro opširnije...

Srbija grca u suzama zbog muke dvoje mladih! Mnoge će iznenaditi kad vide ko je porodica! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 18:25 Porodica, bogata ljubavlju, ali bez svega drugog, pokazaće da je teško živeti i odgajati decu, ma koliko ih svi želeli u ogromnom broju. Foto: Youtube printscreen U potrazi za pričama, koje oslikavaju "Srbiju na dlanu", ekipa Hepi televizije naišla je na mladi par, koji je slomio i najtvrđa srca.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Verica
  23/10/2019 - 15:13
  Predsednik Vucic cestitao pripadnicima BIA praznik.
 • Korisnik: anita
  23/10/2019 - 14:15
  Veliko obeležavanje svečanosti bitno je kako za samu agenciju tako i za drzavu koja dokazuje svoj trud i napor u svim segmentima društva.
 • Korisnik: Goran
  23/10/2019 - 14:10
  Svaki zadatak je pred BIOM je rešen.
 • Korisnik: Fodor
  23/10/2019 - 14:07
  Srbija je uvek bezbedna sa ovako moćnom službom.
 • Korisnik: Milica
  23/10/2019 - 14:05
  Neophodno je ulagati radi bezbednosti zemlje, prvenstveno na ocuvanju od unutrasnjih a zatim i spoljnim faktorima, koji neposredno mogu ugroziti integritet i stabilizaciju. Svaka cast mladim ljudima koji sluze ovom zadatku i rade na ocuvanju svih nas!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi