Predraga je iznenadio BOŽJI ZNAK! Otišao u šumu po drva, ali kada je video, nije mogao da veruje svojim očima (FOTO)

Presecajući stablo hrasta, na sredini mu se ukazao krst

Božji znak u selu Zagorica
Božji znak u selu Zagorica, Foto: RINA

Dok je u šumi u blizini svog sela Zagorica kod Topole pripremao drva za ogrev, Predraga Milojevića priroda je iznenadila na neobičan način. Presecajući stablo hrasta, na sredini mu se ukazao krst.

- Ovako nešto nikad nisam video iako sam skoro svakodnevno u seči drva i bavim se stolarstvom. Moja porodica i ja smo izuzetno pobožni, pa zato verujemo da je ovo sugurno neki božiji znak, ali samo neka je na dobro - kaže Predrag.

Upravo zbog zanata kojim se bavi, mladi stolar odlučio je da sačuva ovaj komad drveta, na koji će kako kaže urezati datum, zatim pokloniti loklanoj crkvi u Zagorici.

Stručnjaci objašnjavaju da su godovi uvek koncentrični krugovi, na taj način stablo raste i deblja se. Za pojave, kada se javi drugačiji oblik, kao što je krst ne postoje jasna objašnjenja, pretpostavlja se da je možda drvo imalo neku anomaliju pri razvoju.

Čudnu i neverovatnu pojavu krsta svako tumači na svoj način, za jedne je to neko Božije upozorenje, a za druge Božija milost. Kako god da se tumači, pojava krsta u drvetu nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi