ŽENA KOJA JE UNIŠTILA OLJU BEĆKOVIĆ Potukla "Utisak nedelje" i otvorila dušu - Nisam bila zadovoljna na RTS-u, a onda sam dobila ponudu od Željka Mitrovića...

Odnedavno je postala deo tima ružičaste televizije, gde svake nedelje u 21 sat vodi političku emisiju "Hit tvit".

Verica Bradić
Verica Bradić, Foto: Printscreen

Voditeljka Verica Bradić je osoba koja nikoga ne ostavlja radnodušnim. Dok je jedni hvale i vole njen način vođenja emisija, drugi joj non-stop pronalaze zamerke.

Odnedavno je postala deo tima ružičaste televizije, gde svake nedelje u 21 sat vodi političku emisiju “Hit tvit” i beleži višestruko veći broj gledalaca u odnosu na Utisak nedelje televizije Nova S.

SVET U PANICI, NA UDARU JE I SRBIJA! Ujedinjene nacije izdale stravično upozorenje - Žao nam je, ali došlo je vreme da PRIZNAMO!

Već mesec i po dana imamo priliku da vas gledamo kao domaćina političke emisije “Hit tvit” na „Pinku“. Da li ste zadovoljni onim što ste prikazali gledaocima?

- Uvek ima nešto što može i bolje. Profesionalno sam sazrevala u sredini koja vam nije davala prostora za samozadovoljstvo. Meta se, uvek iznova, pomerala na veću udaljenost, i to mi je ostalo kao kriterijum. Zadovoljna sam kada osetim da sam u određenom trenutku uradila sve što sam mogla, ali taj osećaj ne traje dugo. I dobro je što je tako.

 

Čini se da trenutno i nema baš sličnih političkih emisija na TV. Znači li to da nemate konkurenciju?

- Ne bih rekla da nema sličnih političkih emisija na drugim televizijama. “Hit tvit” je specifičan po tome što se oslanja i polazi od Tvitera. U suštini, to je pregled događaja nedelje, a toga je imalo, ima i biće na mnogim televizijama. Dakle, konkurencija postoji i to je u redu.

NA OČEVOJ SAHRANI SAZNAO STRAŠNU ISTINU Baba na samrti uporno ponavljala da nisam njihov, ali nisam verovao! Svet mi se srušio kada je rođak izgovorio ključnu rečenicu: Bio si veliki čovek, odgajao si tuđe dete!

Mnogi su već posle prve emisije uporedili vaš “Hit tvit” sa “Utiskom nedelje”...

- Već sam to negde rekla, ne bežim od poređenja i od toga da postoji sličnost sa tom emisijom. “Utisak” je postigao uspeh zahvaljujući Olji Bećković i njenom specifičnom načinu vođenja. Ima onih kojima se to mnogo dopada, ali i onih kojima se to mnogo ne dopada. Sam koncept emisije nije naročito složen i zasniva se na pregledu događaja nedelje... i zato, prosto, nije realno da posle više od dve decenije očekujete da niko ne dođe na ideju da radi nešto slično. A konkurencija je, nadam se da i vi tako mislite, legitimna. Mislim da smo uvođenjem Tvitera unapredili već postojeći klasičan šablon emisije, postao je brži, dinamičniji. Termin nedeljom uveče se već dugo koristi za pregled događaja nedelje, u političkom smislu, i kada su neke regionalne televizije u pitanju. Ali to se potpuno ignoriše, pa deo medija insistira na tome da se legitimni rivalitet između ove dve emisije predstavi kao politički, a sama emisija kao politički projekat. Osećam se ponekad kao kolateralna šteta, i naravno da mi se to ne dopada, ali stvarno mislim da to ne mogu da promenim.

Hit tvit, 19. maj
Hit tvit, 19. maj, Foto: Printscreen

 DEČAK JE ROĐEN 3. MARTA 1981. I U BOLNICI JE BIO TRI DANA Odveden je u porodicu, u selo blizu Aleksinca, ali MATIČNA KNJIGA krije jezive podatke!

Mnogi kažu da je „Pink“ vaša nova medijska kuća, iako ste ne tako davno vodili “Triling” na „Pinku“. Znači, vratili ste se. Zašto baš „Pink“, da li ste dobijali i ponude iz drugih TV kuća?

- U trenutku kada nisam bila zadovoljna onim što sam radila na RTS-u, dobila sam ponudu od Željka Mitrovića. Prihvatila sam je zato što mi je odgovarala i zasada se nisam pokajala. Nadam se da neće ni on.

 

Kiša, Beograd
Kiša, Beograd, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

 

OVOM MUČENJU NEMA KRAJA! Sutra nas čeka još jedan GROZAN DAN!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi