Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan
Printscreen Youtube

 

Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan

Printscreen Youtube

Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printscreen Youtube

Ko je pravi nalogodavac likvidacije – još uvek se ne zna. Tog 15. januara 2000. godine ispred “Interkontinentala”, oko 17 časova stala su dva automobila. Iz opela Kalibre izišli su Dragan Nikolić Gagi i Milan Đuričić Miki, koji su od ranije bili poznati policiji.

Iz drugog vozila, golfa, izašao je Zoran Nikolić Pegla, kao i pripadnik Druge čete Prvog bataljona policijske brigade SUP-a Beograd, Dobroslav Gavrić. Pegla je ostao na parkingu, dok su ova trojica ušli u hol spremajući se da počine trostruko ubistvo. U holu hotela bila je neviđena gužva. Arkan je sedeo u separeu nedaleko od recepcije. U hotel je došao sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović, njenom sestrom Lidijom Veličković i telohraniteljem Zvonkom Mateovićem.

Bio je slab na žene, posećivale su ga najlepše glumice, a sa njima ju je varao!

Sve do svoje smrti, nekadašnja modna ikona ostala je, tvrde njeni najbliži, ista ona skromna i ponosna žena Jovanka Broz, Josip Broz Tito, Foto: Youtube printscreen Kao supruga najvećeg sina naših naroda, kako su Tita nazivali, Jovanka Broz, rođena Budisavljević, naizgled je imala sve što je poželela, da bi se godinama kasnije ispostavilo kako u stvari nije imala ništa.

Ono što je interesantno i podjednako jezivo da su sva četvorica sa slike mrtva.

Željko Ražnatović Arkan

Privatna arhiva

Željko Ražnatović Arkan, Foto: Privatna arhiva

Dok su sestre u pratnji Mateovića obilazile butike, Arkan je sa društvom sedeo u holu. Nekoliko minuta posle 17 sati, prišli su im Gagi i Miki.

Pročitajte još:

Rukovali su se sa Arkanom, izljubili sa Mandom i krenuli ka stepeništu koje je vodilo ka hotelskim salama za banket. Gavrić je seo u drugi separe, nekoliko metara iza leđa Arkanu.

Minut kasnije, Gavrić je ustao od stola. Ispod kaputa je izvadio pištolj “CZ 99″. Tri metka ispalio u Arkana. Na pod hola u “Interkontinentalu” padale su čaure, čaše, šolje i flaše, a gosti su zalegli na pod sklanjajući se od rafalne paljbe. Policija je na lice mesta došla brzo, ali ne i Hitna pomoć.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina