NOVA DOMINACIJA DOKTORA NESTOROVIĆA O KOJOJ PRIČA SRBIJA "Posle mirisanja, sledećih 0,6 sekundi ste nadrljali, a žene - minimum tri orgazma nedeljno!"

Doktor Branimir Nestorović, gostujući u emisiji "Zdravo sa profesorom", govorio je o odnosima i zaljubljenosti, kao i dubljoj intimi.

Branimir Nestorović
Branimir Nestorović, Foto: Printscreen/ Prva

Tom prilikom objasnio je koliko vremena je potrebno da se zaljubimo i da 0,6 sekundi, tačnije trenutak, menja stanje svesti.

Čuveni lekar i doskorašnji član Kriznog štaba dodao je da je vođenje ljubavi važno za imunitet, a generalno zdravlje.

- Prvo vas osoba privuče vizuelno i taj efekat je kratkotrajan. Posle toga sledi zanimljiv fenomen, a to je da onoga ko vam se sviđa zapravo nanjušite. Miris znoja te osobe prepoznajemo kao se*sualno privlačan ili neprivlačan - priča Nestorović.

Fenomen od 0,6 sekundi.

ljubav, veza, flert, devojka, muškarac,
ljubav, veza, flert, devojka, muškarac, , Foto: Shutterstock, ilustracija

- Posle mirisanja, sledećih 0,6 sekundi ste nadrljali. U sledećih 0,6 sekundi ste se zaljubili. Ako je to prava osoba, čiji miris znoja se potrefio, impuls je prošao kroz mozak, izmereno je 0,6 sekundi, a sledećih šest nedelja ste apsolutni zombi. Oni koji su se ozbiljno zaljubili su zombiji. Oni više nemaju mozga, samo idu naokolo i traže tu osobu u koju su se zaljubili. Taj fenomen traje oko šest nedelja - zaključuje Nestorović.

"Neophodno je da žena ima tri orgazma nedeljno"

- Se*s je izuzetan lek protiv stresa. U momentu doživljavanja orgazma kod žena je nivo antistresnih hormona ekstremno visok i kažu da je za optimalno zdravlje žene neophodno da ima tri orgazma nedeljno. Se*s je stimulacija imunog sistema. Postoje radovi koji dokazuju da odsustvo se*sa strahovito umanjuje sposobnost organizma da se izbori sa infekcijama.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi