Poslanik napravio dete službenici Skupštine Srbije!

Kurir | vesti 2016-08-30 23:25:23 2016-08-30 23:25:23

Skupštinu Srbije ovih dana drma seks afera!

Shutterstock

Jedna od radnica u parlamentu ostala je trudna s poslanik prošlog sastava Skupštine Srbije, inače oženjenim, pa se tamošnji političari međusobno domunđavaju i upiru prstom jedni u druge da su baš oni ti koji su zgrešili, saznaje "Kurir".

Ova priča već uveliko kruži po kuloarima u parlamentu, a najzabavnije je poslanicima, koji ćuškaju jedni druge i između sebe organizuju kladionicu ko je krivac za ovu aferu.

- U Skupštini je bila ludnica kada se saznalo da je ona ostala trudna. Nije prvi put da parlamentarci nasrću na zaposlene, svi se međusobno šale na račun poslanika koji nije bio imun čak ni na čistačice. Ovu damu dovodili su u vezu s mnogim poslanicima, ali je sa jednim iz vladajuće koalicije bila u dužoj vezi pa se pretpostavlja da je dete njegovo - kaže izvor ovog lista.

Poslanik je, kada je saznao šta se desilo, dobio napad panike jer nije znao kako da se iskobelja iz ove situacije. bio je pred nervnim slomom, plašio se da mu afera ne razori porodicu, ali i upropasti izglede za dalju karijeru.

Expand player
Pogledajte više