Narodna skupština
Tanjug/Zoran Žestić 28.08.2017.
Narodna skupština

Tanjug/Zoran Žestić 28.08.2017.

Narodna skupština, Foto: Tanjug/Zoran Žestić 28.08.2017.

Na inicijativu Poslaničke grupe prijateljstva sa Ujedinjeni Arapskim Emiratima u Narodnoj skupštini, kojoj predsedava narodna poslanica Jelena Žarić Kovačević, Ambasada UAE je donirala sredstva i opremila prostorije predškolske grupe u Osnovnoj školi „Milan Rakić“ u Popovcu, u Gradskoj opštini Crveni Krst u Nišu. Vrednost donacije je pola miliona dinara.

Narod Srbije je najbolji sudija, a ne političke komisije!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 22.11.2019. 10:08 Ministar finansija je rekao da su upravo sami građani ti koji će na kraju svima presuditi. Siniša Mali, Foto: Alo!/Ana Paunković Iako je Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu juče utvrdio "postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije", ta odluka je još pre nekoliko dana bila doneta, pa se dovodi u pitanje objektivnost komisije, kao i da li je pomenuta odluka bila politički motivisana!

Prilikom završetka radova, predškolsku grupu od 27 mališana posetili su predsednica Grupe prijateljstva Jelena Žarić Kovačević, Nj. E. Mubarak Said Al Daheri, ambasador UAE u Beogradu, načelnica Nišavskog okruga Dragana Sotirovski i predsednik Gradske opštine Crveni Krst Miroslav Milutinović.

Prostorija predškolskog obrazovanja se nalazi u starom delu škole sa starom stolarijom i nameštajem. Prostorija je mala, a svake godine usluge ustanove koristi veliki broj dece. Dugi niz godina unazad nisu obnavljane ni igračke, ni društvene igre, te je mahom inventar bio star i neodgovarajući. Radovi su obuhvatili uređenje prostora i opremanje predškolske ustanove novim nastavnim sredstvima i tehničkim uređajima. Time je omogućen bolji i kvalitetniji rad vaspitača sa decom i ukupan psihološko-socijalni razvoj dece.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo je treća donacija Ambasade Ujedinjenih Emirata na teritoriji Nišavskog upravnog okruga na inicijativu Poslaničke grupe prijateljstva Narodne skupštine. U 2017. godini je renovirana Osnovna škola „Nadežda Petrović“ u Ostrovici, a uskoro će početi radovi na renoviranju škole u Gornjoj Studeni. Tom prilikom će biti zamenjena celokupna stolarija čime će đaci dobiti zdravije i kvalitetnije uslove za boravak u školi.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"