PREPISKA KOJA JE RAŽESTILA SRBIJU! Poslala šefici poruku da neće doći na posao jer joj je POGINUO BRAT! Zbog odgovora koji je usledio, usijale su se društvene mreže! (FOTO)

"Nije sramota izjaviti saučešće!"

Lepo vreme, toplo, sunčano, Knez Mihailova, Beograd
Ilustracija, Foto: Kristina Bezbradica / Alo!

- Noćas mi je poginuo 23godišnji brat u saobraćajci. Neću biti u mogućnosti da radim u ponedeljak - glasi poruka koju je radnica jedne firme u Srbiji poslala šefici.

Na to je dobila dva slova: "Ok".

 

- Nije sramota izjaviti saučešće, nije obavezno, ali bez obzira na situaciju u firmi, ja mislim da je ljudski - odgovorila je na to radnica, a onda je usledio i odgovor šefice, u kome je konačno došlo do izjavljivanja saučešća.

Ova prepiska nedavno je osvanula na Tviteru, a komentari Tviteraša su, očekivano, oštri.

- Monstruozna neljudskost, nevaspitanje i bedastoća - samo je jedan, i to od blažih komentara koji se mogu naći na račun ove prepiske.

Prepiska koja je usijala Tviter
Prepiska koja je usijala Tviter, Foto: Printscreen: Twitter

I zaista, toliko o odnosu prema radnicima - da je u pitanju samo ova prepiska u samo ovoj firmi, bilo bi dovoljno strašno, a još je strašnije kada pomislite da se na hiljade ovakvih poruka dnevno razmeni u firmama širom Srbije, a da radnik nakon svake od njih može samo da se oseća kao pokisao - i da bude srećan što je dobio taj dan koji mu, uzgred rečeno, po zakonu i pripada.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Hmmmm
  12/12/2018 - 13:03
  Mislim da je nepristojno da šalje SMS kojim obaveštava o smrti svoga brata - zar je toliko teško nazvati? Mislim da bi u tom slučaju i šefica izjavila saučešće ... Nadalje, po bontonu koji je važio do pre tridesetak godina, saučešće se izjavljivalo lično, a ne telefonski! Sada ide sve bezdušno, putem SMS-a.
 • Korisnik: Novosadjanin
  11/12/2018 - 20:26
  Suvišna je svaka poruka u ovakvoj situaciji. Otkud joj uopšte ideja da misli na posao i piše bilo kakve poruke u trenutku ogromnog bola i tuge. Normalno je da bi, ne samo šefica, nego i cela firma, vrlo brzo saznala razlog njenog izostanka.
 • Korisnik: mis
  11/12/2018 - 20:25
  Mozda je ne voli ,pa nije htela da to bude prilika da se njih dve zblize i da bude bolja prema radnici...
 • Korisnik: XXL
  11/12/2018 - 18:45
  Šefica joj je primereno odgovorila na njenu poruku koja nema empatije prema bratu koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ne - 'saobraćajci čuj brateee'. Svašta Bog da mu dušu 'prosti mladiću da tako mlad nastrada. Saučešće porodici i naravno sestri.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi