Otvaranje Koridora 10
Tanjug/ Dimitrije Goll
Otvaranje Koridora 10

Tanjug/ Dimitrije Goll

Otvaranje Koridora 10, Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, uoči otvaranja južnog kraka Koridora 10, da je ovo dan za istoriju, jer je završeno ono što godinama unazad nikome nije pošlo za rukom.

Predsednik je istovremeno u poruci na Instragram nalogu "budućnostsrbijeav", nekoliko sati pred zvanično puštanje saobraćaja na južnom kraku Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, zahvalio svima koji su doprineli da san postane stvarnost.

 

"Završen je jedan veliki posao! Hvala vrednim radnicima na predanosti i požrtvovanosti da se savlada sve ono što godinama unazad niko nije uspeo, hvala i građanima Srbije koji su verovali u ovaj san koji je danas stvarnost." Vučić je dodao da su budućnost kvalitetne i bezbedne saobraćajnice, nova radna mesta, investicije i ostanak ljudi u svojim rodnim mestima.

 

gredlička klisura, korido 10

Tanjug

gredlička klisura, korido 10, Foto: Tanjug

 

 

 

Još jednom je pomenuo most Vrla kod Vladičinog Hana, kao jedan od najvećih graditeljskih poduhvata.

UŽIVO GRDELIČKA KLISURA KONAČNO SAVLADANA Predsednik Vučić otvorio auto-put kroz Grdelicu: Završen je jedan veliki posao! Hvala vrednim radnicima

"Most Vrla je najlepši projekat na prostorima bivše Jugoslavije! Zahvalan sam i srećan što sam predsednik zemlje koja je uspela da se izbori sa stvarima sa kojima pre nismo uspeli da se izborimo. Živela Srbija!", naveo je predsednik Srbije u poruci objaveljnoj uz kraći video-snimak sa te denice Korodira 10 .

Komentari (1)

Goran

18.05.2019 17:55

Svaka para uložena u koridor 10 će se Srbiji brzo isplatiti.